Deryayurt Selam kızlar bugün adet gecikmemin 7.günü sabah test yaptım ikinci çizgi çok çok silik hayalet cizgi gbi gögüslerimde hassasiyet ve bel ağrım var resimi nasil yukleyebilirim bilen varsa yazabilir mi
Busbus58 Deryayurt canım google yazki google img yükle, resmi oraya yükle sonra linki kopyala buraya yapıştır
_Mother_ Deryayurt Google ye img yükle yazın çıkan bağlantıya tıklayın orda fotoğraf yükleyin yazıyor oraya tıklayın yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin yükleyin biraz aşağı inin kopyala yazıyor ordan kopyalayıp burada baylaşın linki
hamisanne33 Deryayurt benim de çok aşırı halsizlik ara ara bulandım oluyordu adetim de düzensiz olurum diye bekledim olmadım test yaptım 2.cizgi belli belirsiz ince bi çizgi çıktı kan verdim hamileym
Deryayurt Busbus58 ya aslında fotoda boyle duruyor yani kamerayla alakalı sanırım normalde daha belli gbi cnku adetim 1 gun gectiginde yaptigim test te hic bu bile yoktu
Dilbur Bence hamilelik yok canım ama emin olmak için kan testi ver bence 1 hafta gecikmeyle bu kadar silik çıkmaz diye biliyorum
Ayten1994 Deryayurt haftalik gosteren testler varmi orda? Ondan al o hamileliyini haftaligini bile soyluyor
Deryayurt Guluss35 ciddi misin hayırlısı aslinda hem beklediğim hem beklemediğin bir gebelik o yuzden rabbim hayırlısını versin diyorum bakalım yarın kan vericem nasipse
cgla29ony Deryayurt keşke erken gebelik testi alsaydın cnm olsun sen yarın ver kanı çıkar belki geç salgiliyordur vücuda hormonu ins bebisin seninledir 🤲🧿
Guluss35 Deryayurt vaa benimki adete 4 gun vardı cokk ucuktu karatma yapınca bile belli diğildi neredeyse ve kan vardım 44 du rahme duseli 2 gun olmus demişti dr ve 24 subatta brliktelik olduv24 subatta pozitifti ama herkesde böle olurmu bilmiyırum tabi ama yok dienlere aldanıp söktürücü içme die söyledim