Cileklimilkshake34 Fr170320 6 hafta düşük için çok normal haftalar . Daha çok yeni çok normal düşük yaşanması doktorlarca . 6-7-8-9-10 bunların hepsi düşük riskininyüksek olduğu zamanlar . 6 aylık falanmı demek istediniz acaba ?
nlycltk Fr170320 bende subatta kimyasal yaşadım hemen o kankayla tekrar kaldım gene hamile kaldım o aydan beri hala korunmuyoruz ama kalmadım hala bu ay ovilasyona başlayıp takip etcem 😌
Fr170320 Cileklimilkshake34 hayır ben şu an 6 haftalık hamileyim ikinci hamilelegim şu an ilk hamileligimde 5 haftalık düşük yaptım şu anda riskim varmış yapan varmı diye sordum sadece
Fr170320 ozgei ben ilk düşük den sonra 7 ay hamile kalmadım doktorum rahimin toparlanması gerekiyor dedi 8. Aydayım ve 6 haftalık hamileyim inşallah birşey olmaz bjnada🤲
ozgei Fr170320 insallah olmaz 🤲 ben ikincisine 3. ayda ilk denemede kaldım ama doktorum önermişti dediğim gibi.Duruma göre onlar karar veriyor inşallah sağlıkla ilerlersiniz ve darısı başıma
Fr170320 Nasippp hayır kanamam yok Allah’a çok şükür inşallah da olmaz ilk düşük yaptım diye önlem amaçlı fitil verdi onu kullaniyorum
Nasippp Fr170320 bende 3 düşük yaptım şuanda 6+4 üm gebeliği öğrenir öğrenmez iğne oldum ilaç verdi ve 1 hafta sora tekrar iğne oldum önlem amaçlı sadece ama doktor düşük tehliken var falan demedi bana 🥺
Fr170320 nlycltk sabır şükür dua en önemlisi bunlar canım sabır et yumurtlama dönemini takip et o günlerde birlikte olun sonra anlamıyorsun zaten nasıl hamile kaldığını 😌 benim öyle oldu
Fr170320 nlycltk sabır şükür dua en önemlisi bunlar canım sabır et yumurtlama dönemini takip et o günlerde birlikte olun sonra anlamıyorsun zaten nasıl hamile kaldığını 😌 benim öyle oldu
Fr170320 Nasippp ya banada öyle söylemedi ama ilk düşük yaptim diye önlem amaçlı fitili verdi bende anlamıyorum 😏
Fr170320 Nasippp ya banada öyle söylemedi ama ilk düşük yaptim diye önlem amaçlı fitili verdi bende anlamıyorum 😏 Nasippp yok canım daha 6+2 yiz iki hafta sonra gideceğiz inşallah o zaman duyacağız 🤲😌
Nasippp Fr170320 tedbir amaçlı canım bu kez herşey güzel olacak inş 🤲🏻 Kalp atışını duydunuz mu ben perşembe günü gideceğim allah nasip ederse tam 7+0 haftalıkken