Merdgn Fulya1993 Evet ben de çok korkuyordum ☺️ 2 kilo vermiştim korkarak gittim doktora kilo alacak mı diye gayet güzel almıştı. Sadece hamilelikte bazen yasaklı şeyler çok cazip gelebiliyor ben o konuda çok zorlanmıştım 😂
edr Fulya1993 bende de çıkmıştı. Diyet verdi ama doğrudan uygulamadim sadece yediklerime dikkat ettim. Meyveyi özellikle de karpuzu abartmistim o dönemde. Ona dikkat edince geçti. Şimdi şekerim kontrol altında. Tedbiren ayda bir gelin kontrole dediler.
edr edr bebeğim iri gelişiyor bunu direkt gebelik şekerine yormustuk. Ama hâlâ iri. Korkudan son bir aydır aynı kilomdayim buna rağmen bebeğim güzel kilo aldı.
Fulya1993 edr benimde haftasına göre iri çıktı 3hafta ileriydi ondan suphelendi yapildi. Ben diyet değilde dikkat eden biriydim tabi diyet kadar değil katlanicaz napalim minik için 🥰
sevimlieyuboglu61 elifsoylemez e isteyen istediği konuda yazar , okuyup geçin sizi neden ilgilendirdi 🤷🏻 Ayrıca seks konusu sizin ilginizi çekiyor demekki direk onu öne attınız 😀 Sizin seviyeniz de olamam ben 😋
elifsoylemez sevimlieyuboglu61 ben zaten genelde okuyup geçıyorum sızin gibi fesatların ınsanların kalbını kırdıgını gorunce şaşıp kalıyorum ve ılk defa yazma gereği duydum..benım sevıyemde olamazsın zaten zorlama işine bak sen..hadi başka konu başlıklarına sen millete saldırmaya
Mapleleaf RabiaMG evet canim burada vermiyorlqr bir cok sey turkiyede daha guzel bende anlayamadim yollamak istersen sevinirim
Mcz-01 RabiaMG kurtarıcı meleğimizsin sen valla 🤩🤩🤩 Allah razı olsun bende ilk diyetisyene gidene kadar senin listene bakmştm☺️ Sağlıcakla al inşallah kucağına bebeğini 💫
Selda33 RabiaMG benim diyet listeme cok benzer. Ben merak ettigim birsey soracagim, mesela ogle yemeginden sonra ara ogunde tatli yediniz 1 saat sonra seker olcumu yapmak dogru sonuc verir mi? Diyetisyene devam etmedigim icin burda sorayim istedim.
RabiaMG Mcz-01 Amin canim cumlemizden razi olsun 🤲🏻🥰 Amin İnsallah hepimiz saglicakla kavusalim bebislerimize 🥰🤲🏻
Merdgn Fulya1993 İnşallah olmaz 🤲 Doktor bana gebeliklerin çoğunda kalmıyor demişti. Umarım sizin de öyle olur.
Mervetekmn Fulya1993 beslenir tatlım benımde dıkakt etmedıgımde 180-190cıkıyo liste veriyorlar uyduğun zaman gayet güzel bol su yürüyüş herseyden azar azar ohh misss🌸için rahat olsun hiç sorun olmaz bebişte besleniyor
Fulya1993 Mervetekmn ben dikkat ederken bile yüksek çıkmaya başladı canım hayırlısı bakalım sağlıklı.olsunda inşallah
RabiaMG Selda33 tatli yemiyorum ki hic 🤷🏻♀️😊 siz tatli yiyor musunuz ben sadece ara ogunde meyve yiyorum tatlim sadece gunde 2 avuc meyve 😊
Selda33 RabiaMG bugun peynir uzerine marmelat denedim ev yapimi. Doktorum sutlu tatlilar tuketebilirsin zaman zaman demisti ben de bugun labne uzerine denedim ve 1 saat sonra olctum 112 cikti.