Mcz-01 Fulya1993 valla bende cok anlamiyorum bir hafta olcak bende diyetteym ilk 210 cıkmısti şekerim😓 bir hafta diyet yap gel dedi düşmezse insülüne başlatcam dedi bende bu cuma gideceğim inşallah başlatmaz hicbirimizi diyetle çözeriz o yzden bende cok anlmıyorum değerlerden ama öğrendğim kadaryla tokluk en yüksek 140 olmalıymıs ama tam bilmiyorum bende gittiğimde sorcam doktora
Fulya1993 Mcz-01 sen şuan takip ediyor musun bana ölçüm cihazı verdi. Sürekli takipteyim ama hiç düşmedi hep yuksekelrde
Mcz-01 Fulya1993 aynen öyle valla haklısınz boşverin tıkayın kulağınızı sadece diyete uymaya çalışın yoksa insülün zor ama insülün dersede mecbur kullancaz bebeklerimiz icin
Fulya1993 sevimlieyuboglu61 hanım efendi ya bilgi paylaşıyoruz gidip kavganizi basks yerde edin artık yeter ya bişey konuşamıyorum kavga etmek için açmadım bu postu lütfen yeterin artık. Herkes kavga okumaya da gelmedi buraya. Önemli bir konu üzerinde konuşuyoruz sizin laflarinizi cekemiycez. Satasip durmayın ya hiç ki vizdaniniz yok herkes hamile burda. Size laf yetiştirmekten konu nerelere gidiyor
Mcz-01 Fulya1993 evet her gün sabah öğle akşam aç tok bakıyorum bende şeker ölçüm cihazı aldım ölçüyorum tokluklar en fazla 150 lere cıktı benim ama bakalm doktor ne dicek
Fulya1993 Mcz-01 benim bugün çok yüksek çıktı ama umarım öğlen ve akşam duzelir. Sabah galiba herkesin yüksek çıkıyormuş
Mcz-01 Sabah evet benimde hep sabah yüksek çıkıyor öğlen akşam düşüyor biraz daha.. inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci
Eha1 Bebekbal ya olabilir dondrma karpuz gayet normal ben bı öğün yesem ikinci ogun istyrim i da diyettee haklı ama sizin size mi uzulicem falan demeniz tuhaf sonuç itibari ile herkes kendini ilk önce bilir sonra başkasını yani olumsuz yargilamak ne kadar hoş hepimiz anneyiz anne adayiyuz kırılgan yapımız ssha da fazla bu zamnlar Burgaz bunu düşünerek hareket etmekte fayda var yazım kalp kırmaya degmez hakdr
Bebekbal Eha1 kalp kırıp hakaret eden ben miyim salak yazmışlar açık açık bana,gelmişsiniz bana konuşuyorsunuz.gerçekten kafalarınız pırıl pırıl
RabiaMG Fulya1993 canim aclik sınırı 90 sanirim ben aclik olcmuyorum tokluk sınırı 140 yuksek cikmis biraz. Hastanede tekrar sana aclik tokluk bakilcak mi sadece evdeki olcumlerine mi bakicaklar
RabiaMG Fulya1993 benimde 20 gunde bir bakiliyor. Evde ne yiyorsam onlari goturuyorum hastaneye yumurta,peynir,domates,zeytin hergun ne yiyorsam. Hastanede benim siniri gecmiyor evde geciyor ayni seyleri yedigim halde o yuzden diyetle devam ettiriyor.
elifsoylemez sevimlieyuboglu61 sen saygından ödün versen ne olur vermesen ne olur? İçiniz fesar sizin dünden beri sözüm ona “saygı çerçevesinde” çokta güzel kalp kırmışsınız zaten. Akıl vermeyin lütfen insanlar buraya bazen dertleşmek bazen moral bulmak bazen fikir edinmek için giriyor küstahça boş konuşmalarınızı kendinize saklayın..ayrıca burası babanızın platformu değil,isteyen isteyen konuda başlık açar yazar..bir sürü bayan sabah akşam seks konusu açıyor mesela bu tarz başlıklar mı daha çok ilginiZi çekiyor anlamadım ki?
sevimlieyuboglu61 elifsoylemez e isteyen istediği konuda yazar , okuyup geçin sizi neden ilgilendirdi 🤷🏻 Ayrıca seks konusu sizin ilginizi çekiyor demekki direk onu öne attınız 😀 Sizin seviyeniz de olamam ben 😋
Merdgn Mcz-01 Doğumdan sonra arada evde kendim bakıyorum yükselmiyor. Tekrar endokrinolojiye gidip baktırmam gerekiyor ama tabi fırsat bulamadım henüz gideceğim. Geçiyor yani çoğunlukla endişelenmeyin 😊