Mircet Eyizar cuma günü kontrolüm var bakalım ne olacak 38+4 olacağız o gün kilosuna göre karar vericez
Eyizar Prensesim2018 İşimiz var sanırım bu inatçı bebislerle ya benimde karnım tepede duruyor tık yok 😔
Prensesim2018 Eyizar benim indi sanirim hatta yururken baski hiisediyorum asagiya ama tam girdimi kanala bimiyorum
Eyizar Hulya_ belki benimki de doğum anında iner o zaman ya ama üstten bastırıyorlar sanırım o zaman değilmi 😞 bugün doktorum öyle yaptı alttan muayene ederken de mahvoldum iki dakikada millet kaç saat sancı çekiyor ben nasıl dayanicam bilmiyorum 😔 ama Allah’tan benimki en son 3200 filandı sanırım tek avantajım bu
Hulya_ Eyizar Malesef üstten bastırdılar canım ama inanki doğunca bütün acıların kesiliyo aniden o ana tanık olnak çok mucizevi 😊
Shira Eyizar daha yeni okudum, merdiven inip cikma cok faydali degilmis. Aslinda cok yorulmamali vücud doguma yakin ters etki yapma ihtimali oluyormus. Ayrica bebek doguma yakin kanala inebiliyor, özellikle ilk gebeliklerde bu ihtimal daha yogun..
Eyizar Shira valla ben sancı geldikçe duramadigimdan ya oturur ya yatar pozisyondayım yada ayakta beş on adım atıp çömeliyorum başka türlü sancıyı karşılayamıyorum 😩
Eyizar Mircet hadi hakkınızda hayırlısı ya bu normal doğum denilen şey milletin yazdığı gibi sancım geldi pat doğurdum tarzında kesinlikle değilmiş onu anladım 😔
Eyizar Prensesim2018 hadi inşallah ya iyi haberlerinizi alırsınız en yakın zamanda 🙏 benimki de inmiş olsaydı eğer şu an çoktan doğum yapmış belki çıkmış olacaktım hastaneden 😒
Shira Eyizar aynen nasil rahat karsilaniyorsa onu Uygulamak lazim. Hic bir sey icin zorlamamaliyiz kendimizi. Zorlamak strese soka bilir ve stresten acilma yavasliya biliyormus diye okumustum.
ags Arkadaşlar kanala ne zaman inmesini bekliyoruz? 32. Haftamdayım ve 1 haftadır her gören karnın çok aşağıda diyor. Haklılar aslında ölçünce beş parmak rahatlıkla sığıyor karnın üst bölgesine ve nefes darlığı vs yaşamıyorum. İki gündür de kasıklarda bir doluluk var. Bebek biraz önden gidiyor demişti doktorum etkisi var mıdır acaba?