tkrj19 Yakamoz__gul bu yağa bir bakacağım merak ettim gerçekten bence de yara oluştu afedersiniz üst üste tuvalete gidince de sonu acı oluyor
tkrj19 SeldaSngl zeytinyağı içebilir miyim bilemedim aslında meyve filan yiyorum fakat neden öyle oluyor anlamıyorum
SeldaSngl tkrj19 hamilelikten dolayı sindirim sistemi çok yavaş çalışıyor zaten kesenin büyümesiyle mide ve bağırsakların sıkışmasını saymıyorum bile. Hamilelikte kabızlık kaderimiz 😂 yağ içemezseniz bile inciri deneyin derim gerçekten faydası oluyor
tkrj19 Yakamoz__gul baktım kantaron yağını biraz şüpheli deniyor kullanılmaması daha iyidir bence şüphede kalmaktansa zararlı olabilirmiş sizinde bilginiz olsun
Yakamoz__gul tkrj19 nesi supheliymis hiç duymadım daha önce. Bence onda bı yanlislikvar. Bebeklere pisige bile onu kullanıyorlar. Zaten kantaron yağı, bitkinin zeytinyağında bekletilmesiyle elde ediliyor. İçeriği zeytinyağı cogunluk
Yakamoz__gul tkrj19 yağ bu canım icmiyorsun sürüyorsun sonuçta. Ha doğal olmayanindan Bi yan etki görmüşlerdir ona birşey diyemem. Ama benim kullandığım ev yapımı hiç hir zararini da görmedim. Tercih meselesi tabi kullanıp kullanmamak
Momyy91 tkrj19 ben çok kabızlık çekiyordumDoğumdan sonra daha çok kabızlık çekmeye başladım ve kanama oluyordu daha sonra doktora gittim perşembe günü kolonoskopi yapılacak umarım düzelirim
Hbetulll Acıyan kısma zeytinyağı sürebilirsin çok rahatlatıyo😊 bide tuvaletini yapmadan önce de sür zeytinyağını biliyorum hoş bişey değil ama emin ol kolaylaştırıyo😊
gamze06ahmet Bende normal hayatta kabızlık sorunu yaşardım hamilelikte hçyaşamadım hiç , ama bol bol su içip yürüdüm , bide içtiğim suyu not ediyorum ben , aksi halde çok içtim zannedip içmiyormuşum meğerse , bu da önemli hanımlar
mucize2807 Gece yatmadan önce 1 bardak kefir için . Sabah aç karnına da kuru erik ve kuru kayısı yiyin .
acemiii tkrj19 Hindistan cevizi yağını tampon şeklinde sürüp yatın.2-3 gün sürün mutlaka içeri biraz parmakla pamuk yardımıyla sürebilirseniz iyi olur.Hemoroid kremleri işe yaramıyodu doğal yöntem araştırdım bende bu işe aradı…Ama hindistan cevizi yağı olacak muadili değil.