tkrj19 Selam annişler kabızlık sorunu yaşamayan yoktur hamileler kabızlıkta oluşan anüs acımalarında ne yapıyorsunuz kullanıyorsunuz gerçekten çok acı 🥵
Homeless20 tkrj19 ömrümde hiç kabız olmadım desen yeri ama son 10 gündür çok kötüyüm ya.. tavsiyeler varsa bnde bekliyim burda
Zeygok tkrj19 ben de çok muzdaribim bu durumdan ne kuru kayısı ne yoğurt ne de bir başka bir şeyin faydasını görmedim. Geçen hafta doktoruma söyledim sıkıntı yaşadığımı bana bir şurup verdi. Kana karışmayan ve bebeğe de zararı olmayan şurup kullanıyorum. Düzenli kullanınca faydasını görüyorum ama tadı bana çok tatlı geldiği için dayanılmayacak duruma geldiğimde içiyorum. Gerçekten çok zor bir durum allah yardımcımız olsun 🤲😕
Yakamoz__gul tkrj19 kantaron yağı birebir. İlk sürünce çok az yakıyor ama öyle ciddiye alınacak bı yanma değil. Yara varsa onu da geçiriyor. Acı falan hiç birşey kalmıyor
Mcakir tkrj19 Umarım hepiniz okursunuz. Bende henüz yeni keşfettim. Konserve mısır wc ye çıkmakta inanılmaz etkili oluyor. Bence bir deneyin :)
tkrj19 Zeygok amiin şurup duphalac olabilir mi ya ben acı çekmesem sorun değil artık afedersiniz anüs kısmım da acı oluşmaya başladı
SeldaSngl Eğer içebiliyorsanız bir iki kaşık zeytin yağı için uyumadan önce ya da 2 tane kuru inciri akşamdan zeytin yağı dolu bir bardağın içine atın sabah aç karna yiyin , yerine tekrar incir ekleyin gerçekten faydası oluyor 👍🏻
tkrj19 SeldaSngl zeytinyağı içebilir miyim bilemedim aslında meyve filan yiyorum fakat neden öyle oluyor anlamıyorum
tkrj19 Yakamoz__gul bu yağa bir bakacağım merak ettim gerçekten bence de yara oluştu afedersiniz üst üste tuvalete gidince de sonu acı oluyor
tkrj19 Yakamoz__gul baktım kantaron yağını biraz şüpheli deniyor kullanılmaması daha iyidir bence şüphede kalmaktansa zararlı olabilirmiş sizinde bilginiz olsun
tkrj19 Zeygok kullanmadım da az bilgim var kabızlıkta kullanılıyor fakat hamilelikte kullanıldığını bilmyordum
Gumball Mcakir bir-çok yerde hamilelik süresince konserve ve dondurulmuş gıdanın tüketilmemesi öneriliyor. Bence taze haşlayıp yemeniz daha sağlıklı olacaktır.
Gumball tkrj19 seni çok iyi anlıyorum 😂 ben gün içinde her ne yersem akabinde kuru gün kayısı yiyorum bir kaç tane. Artık bu sorunu çok az yaşıyorum.
Mcakir Gumball tamam sizler haşlayıp çıkın wc ye. Mısır lifli olduğu için bağırsak çalıştırır. Forumda kimse bilmiyor ve yazmamış. Bence baya hayat kurtarıcı bir bilgi verdim size buraya fokuslanmanız daha mantıklı :)