GamzeEgemen Gamze7667 kafaya cok takma bence. Diyabetli biri icin sekerinin yukselmesi gayet dogal. Normal insanlara gore tabiki bizim sekerimiz daha yuksek olacak. Mantar enfeksiyonu sekeri olanlarda da daha cok goruluyor. Zaten hamile olanlarin cogunda hamilelik hormonundan dolayi mantar enfeksiyonu var. Sadece idrar külturu testinizi her ay duzenli yaptirip doktora gostermeniz gerekir. Doktor ona gore ilac veriyor. Dedigim gibi veren allah her turlu veriyor. Son ana kadar ne olacagi belli olmaz ama o canin dunyaya gelecegi varsa gelir. Soyle dusun alan da o veren de o… tabiki bizler de uzerimize duseni yapmaliyiz ama bazen dikkat edemiyoruz iste. Ama en onemlisi akisina birakmak cok evham yapmamak. Bebegi strese sokmamak…
Gamze7667 GamzeEgemen Çok şükür idrar testimde hiç bi sıkıntı çıkmıyor. Dediğin gibi hersey rabbimden :)🙏🏻
Gamze7667 Fatmamuduk Olsun hiç kafaya takma herşey yoluna girer. Şeker bu bazen çıkar bazen düşer ama genellikle düşürmemeye özen göster hipo daha sıkıntılı der bana her zaman hocam. Umarım herşey yolunda gider :)
Fatmamuduk Gamze7667 Valla düşmesin diye elimde cihaz sürekli ama uykudayken fena düşüyor 145ile yatıyorum bi bardak süt bi kaç kuruyemiş yiyip bi kalkıyorum 75e 65e düşmüş 🤦🏼♀️
Hulyasoner Fatmamuduk merhabalar , 7,6 ile hamıle oldugumu öğrendim suan 35 haftalık hamıleyim ha1c 5,4 😊
Fatmamuduk Hulyasoner Ahhh ne güzel bi değer o öyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊🙏🏻
Cc-98 Hulyasoner merhaba bende tip1diyabetliyim 20.haftadan sonra doktorunuz kontrole ne sıklıkta çağırdı acaba ?
Gamze7667 Hulyasoner Siz baya sonlara gelmişsiniz ne güzelll :) Bizde görürüz inşallah 35leri daha 26 haftalığım vakit hiç geçmeyecek gibi ☺️
Fatmamuduk Bernaaksoy İnşallah diyorum, bu benim ilk gebeliğim değil, o yüzden de çok korkuyorum ve plansız olması da cabası Rabbim işte nasip etti mi ediyor 🙏🏻 Ve diğer 2 gebeliğimin sonlanması şeker ile alakalı değildi kan pıhtılaşması varmış bende 🤦🏼♀️
Gamze7667 Fatmamuduk Gece benimde öyle oluyor canım özellikle gece 3e alarm kur ben her ihtimale karşı baş ucumda muhakkak vişne suyu küp şeker vs. Bulundururum ki düştüğünde ayağa kalmaya gerek olmadan yükseltebileyim. Gece alarm kurup bakarsan büyük ölçüde faydasını görürsün
Fatmamuduk Gamze7667 işte geceleri yaşıyorum zaten bunu genellikle bak bugün uyumadım az daha dursam 90dan düşücek 🤦🏼♀️😂
Gamze7667 Fatmamuduk 160dan aşağı yatmazdım ben ilk zamanlar şuan pompa sayesinde istediğim seviyeye çekebiliyorum ama dikkat ediyorum yinede alem kurup uyanıyorum mutlaka. Vişne suyu düştüğünde çok işe yarıyor :) Aklına takılan bişey varsa olursa sor canım yardımcı olmaya calısırım elimden geldiğince🙏🏻☺️
Fatmamuduk Gamze7667 Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için, sağolasın valla 😊🙏🏻 İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌹🙏🏻
Cc-98 Bernaaksoy merhaba bende tip1 diyabetliyim 20.haftadan sonra doktorunuz kontrole ne sıklıkta çağırdı acaba ?