Seyma53 YaseminErol tamam canım sağol tavsiye için mustelada aynı fiyatlarda zaten hiç değilse lierac işe yarar belki bi ümit
Seyma53 Bsrbebek genetik olduğuna hiç inanmıyorum ben. Ne annemde ne teyzemde tek bir çatlak yok pamuk gibiler ama bende oldu malesef. Bence kişinin yapısıyla ilgili bişey bide tabi aniden çok kilo alımıda etkiler.
YaseminErol Elifelik bir arkadaşım günde 4 litre su içtiği halde aşırı çatladı🙁 suya da inanmıyorum artık ne yazık ki
Zuhrenasyazici Zhdsngz allah tan hamileliğimin en başından beri günde 2 litre bazen daha fazla su içiyorum ama ben çok kilo aldım 14 kilo aldım şimdiye kadar hafif bi çatlama var ama inşallah devamı gelmez
MakbuleTutakAltuntop Merhaba bende 22 haftalık hamileyim sadece bebek yağı kullanıyorum ve hiç çatlağım yok. Belki de şimdilik 🙂 bence vücudun yapısıyla ilgili kuru bir cildiniz varsa nem eksikliğinden gerldikçe çatlayabilir
Seyma53 LivaLiva Ben şu şu ürünü kullandım ve hiç çatlamadım diyen daha çıkmadı zaten. Ozaman neymiş piyasadaki hiçbir krem çatlıcağınız varsa bunu önlemiyomuş ben bunu anladım 😑 neyse artık doğumdan sonra lazere falan giderim bari belki geçer diye ümit ediyimmm 🙈
LivaLiva Ayseciik bence yine de sürün derim çünkü doguma kadar hiç çatlamayıp Doğum yaptıktan sonra çatlayan bir sürü tanıdığım var ama inşallah hiç çatlamazsınız benim şimdiden çatlamadık yerim kalmadı
AyeKantar LivaLiva allah allah 3 kilo almışsınız sadece nasıl çatladınız şaşırdım çokmu zayıfdınız öncesinde
E-sila Ben şuan 33 haftalık hamileyim 20 kilo aldım ve hiçbiryerim çatlamadı. Annemde de böyle olmuş yapısal olabilir. Şuan sadece alkölsüz bebek yağı sürüyorum her ihtimale karşı
Mervezcanen LivaLiva canım krem değilde yağ kullan her yağ da olmuyor tabi E vitamini yüksek olanlar kakao yağı badem yağı sadece bölgesel değil heryerine uygula
YaseminErol Mervezcanen yağların cilt tarafından tam emilmediğini yüzeyde kaldığını düşünüyorum. Giysilere bulaşması da cabası. Çok kullandım ama elimdekiler bitince daha almamaya karar verdim havalar da ısındı vıcık vıcık gezmek istemedim🤦🏻♀️
FeriDEniz Kızlar göğüste mavi/yeşil damarlar belirginleşmiş bende de. Onlar da çatlak mı oluyo hiç bilmiyorum. 🤔
LivaLiva YaseminErol ilk hamileliğim de kullanmıştım 12. Haftadan itibaren ve heryerim çatlak tabi ciltle de alakalı belki sana iyi gelir
Almira89 LivaLiva Bana dr.um 12. Haftadan sonra bio oil ve lierac tavsiye etti. Netten arastirdigim kadariyla bunlara ek olarak hindistan cevizi yagi da cok iyi geliyormus. Bunlari sabah aksam surmek gerekiyormus. Ben de 2 gun sonra baslayacagim ins🙂
Mervezcanen YaseminErol Tabiki senin tercihin canim E vitamini olmasi önemli kisim sadece ben catlamamak adina pehlivan gibi gezebilirim 🤣
eCeCik Ben 14 haftalık hamileyim ve karnımın yan kısımları kurumuş beyaz beyaz olmuş hemen n11 den lıerac siparişi verdim umarım iyi gelir