LivaLiva [bilinmeyen] kesinlikle doktorum da öyle dedi ama ben sadece 3 kilo aldım ve inanılmaz çatladı bacaklarım karnım ki daha 22 haftalığız
Keriminmutluannesi LivaLiva aynen benimde karnım bacaklarım komple doğumdan sonra nolucak çekilmesse buruş buruş bir vücuda sahip olucam denemediğim yağ krem kalmadı hiç biri fayda etmedi😫
Keriminmutluannesi YaseminErol çatlaklar baxen gözle görnmez elle sıkıştırmak lazım tabi bu karında olan çatlaklar özgü bişey bacakta kalçada falan varsa gözüküyo zaten
Zeytin Kaşımak çatlamaya sebep olan en büyük etkenlerden biri bence. Yeterince nem alan vucüt kaşınsa dahi avuç içiyle ovalayarak kaşıntı giderilmeye çalışılmalı. Yoksa parmaklarınızın geçtiği her çizgi çatlayacaktır 😔
YaseminErol Zhdsngz 37 haftaya kadar çatlamamış 2 3 haftada çok ilerlemez bence bakım yapmaya devam et. İnsan umutlanıyor dimi galiba hiç çatlak olmayacak diye. Ben de 33. Haftaya girdim bazen umutlanıyorum ama daha çok erken😢
YaseminErol Seyma53 mustela ben de bitirdim 2 kutu ama bence lierac daha etkili bir krem. Deri içeriden başlıyor çatlamaya Mustela cildin yüzeyinde kalıyor sanki tam emilmiyor. Kıyafetlere bulaşıyor eller yağlanıyor hele de duştan sonra tekrar kirlenmiş gibi oluyor. Ama lierac yapısı çok cilt tamamen emiyor 2 3 dakikada. İçeriyr nüfuz ettiğini hissediyorsun cildi içeriden onarıyor gibi. Kirli yağlı his de bırakmıyor kupkuru ve yumuşacık oluyor cilt. 30 haftaya kadar çeşit çeşit şey kullandım garantiye almak için ama artık sadece lierac kullanıyorum sabah ve akşam. Bakalım ne olacak.
Seyma53 YaseminErol bende lierac dışında herşeyi kullandım bu haftama kadar acaba onu kullansaydım en başından beri çatlamazmıydım diyede kendimi yiyip bitiriyorum şimdi tüh yaaaa ☹☹ Lierac aliyim bari doğuma kadar daha fazla çatlamamı önler belki hiç değilse
YaseminErol Seyma53 öbürlerinin de mutlaka etkisi olmuştur kullanmasan daha çok çatlardı eminim. Lierac Doğuma kadar iki kutu yeter sanırım sana. ucuz bir krem değil eczanelerde çok pahalı ben n11den iki kutuyu 180e aldım yanlış hatırlamıyorsam
Leyla0042 LivaLiva valla ben neler neler kullandim hic faydasi olmadi yine catlaklar yine catlaklar 😣😣
Bsrbebek Kayısı, kakao ,susam, tatlı badem yağı ve portakal yağını karıştırdım eşit miktarda bir yerde okumuştum bu karışımı kullanıyorum şimdilik birşey yok gibi. Ama genelde genetik olduğu söyleniyor 🤷🏻♀️
Seyma53 Bsrbebek genetik olduğuna hiç inanmıyorum ben. Ne annemde ne teyzemde tek bir çatlak yok pamuk gibiler ama bende oldu malesef. Bence kişinin yapısıyla ilgili bişey bide tabi aniden çok kilo alımıda etkiler.
Seyma53 YaseminErol tamam canım sağol tavsiye için mustelada aynı fiyatlarda zaten hiç değilse lierac işe yarar belki bi ümit
mervec LivaLiva bende bagder belly butter kullanıyorum onun yanında hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama iç bacaklarım dos bacaklarım alt bacağım bile çatlamış popo kısımları çatlamış kırmızı kırmızı hep. Göbekte biseu yok şimdilik ama uine de canım sıkılıyor gördükçe 😔
KbraBerker Zhdsngz bende lierac aldım kullanıyorum fakat benm 2. Hamileliğim en iyisi bebek yağı hem uygun hem etkili ilkinde çok çatlağım olmadı pehlivan gibi yağlanıyordum çnkü vıcık vıcık yağdı karnım, bacaklarıma sürmemiştim bacaklarım çok fena çatladı en ii şey yağlı olanlar deneyimledim artk ben 😉
Ayseciik LivaLiva 19 haftaligim daha tik yok hocbirseyde surmuyorum bende korkuyorum ama yapcak bsie yok
LivaLiva Ayseciik bence yine de sürün derim çünkü doguma kadar hiç çatlamayıp Doğum yaptıktan sonra çatlayan bir sürü tanıdığım var ama inşallah hiç çatlamazsınız benim şimdiden çatlamadık yerim kalmadı
Elifelik YaseminErol su bu konuda çok etkili suyu fazla tüketince cildin elastikiyetida artıyo yani çatlamamak içinde suyu fazla tüketicez
YaseminErol Elifelik bir arkadaşım günde 4 litre su içtiği halde aşırı çatladı🙁 suya da inanmıyorum artık ne yazık ki
SevDin LivaLiva vücudunuz çatlamaya müsaitmiş kremler sadece aza indirmek için faydalı onun dışında kesin çözüm değil hiç krem sürmeyen zerre çatlamıyor deli gibi en pahalı kremi kullanan çatlak içinde çünkü tamamen genetik yapınızda varsa ne yaparsanız yapın çatlıorsunuz
Zuhrenasyazici Zhdsngz bende bio oil kullanıyorum 28 haftalığım 2 gündür sürmeyi aksattım bu sabah bi baktım çok az katlamışım inşallah daha fazla çatlamam
Zhdsngz Zuhrenasyazici kuzum Moral bozmak istemem ama kendi tecrübemle 28 hafta çok erken tabi karnının buyumesiyle de alakalı catladiysa eridi gelir ben 35 de a catlamadim derken aldı basını gitti ne mustela ne lierac ne bio oil tabi sabah akşam sur bol su iç fazlalığı engellersin insallah
Zuhrenasyazici Zhdsngz allah tan hamileliğimin en başından beri günde 2 litre bazen daha fazla su içiyorum ama ben çok kilo aldım 14 kilo aldım şimdiye kadar hafif bi çatlama var ama inşallah devamı gelmez