Edizhanmom Kızlar telefonu değiştirdiğim için kendi hesabıma ulaşamadım burdan yazıyorum o yüzden. 37 haftalık hamileyim ve bacağımın arası yürürken falan bi agrı oluyor oradaki kemikte benim gibi olan var mı ?
ikincikezanne- Edizhanmom bende 36+4oldum demin temizlik falan yaptim ondan mi bilmiyorum ama benimde cok agriyo suan sızlıyor ne bacaklarimi tam uzatabiliyorum ne ayirabiliyorum acayip agriyor suan.
Busraanur Edizhanmom bendede var canım o ağrı doktora sordum bebek doğum pozisyonuna döndüğü için alt tarafa baskı yapıyor dedi normal yani ağrısı.
Senem48 Edizhanmom ah ah o kadar zor durumdayım ki gece dönerken bile ağrır mi bide kalçam da ağrımaya başladı resmen topallayarak yürüyorum 😏
Edizhanmom ikincikezanne- benim temizlikten değilde devamlı var o agrı özellikle ayakta ve yürüyünce başlıyor otururken yok ama
Edizhanmom Mircet Benimde öyle hiç geçmiyor 👀 sadece oturken yok bende onun harici hep var normal mi bilmiyorum ve ya Dogum yaklaştı diye mi böyle acaba
ikincikezanne- Edizhanmom benim halen geçmedi agrim var vajinaya baski hissediyorum bebek hareket ettikce alttan dolgunluk hissediyorum hareketleri cok keskin ayaklari yukarda. Bacaklrimi asla oynatamiyorum 🙄
Mircet Edizhanmom bende desteksiz oturursam da oluyor ya koltuktaki bütün yastıkları belime dolduruyorum
Annem1 Edizhanmom ben 31 olacagım. O ağrı bende de oluyor. 15 dakika yürüsem çıkacak g iş Bi oluyor orası kemiklerim agrıyor çatırdıyor sanki yürümekte zorlanıyorum
ikincikezanne- Edizhanmom insallah canim ilk kez oldu zaten. Salı günü sezeryan günu vercekti doktorum ama yarin gitcem bakalim nediycek bi baksin ilk dogum sezeryandi ondan buda sezeryan olucak 😊 Sabaha kadar gecer insallah ya
Annem1 Edizhanmom sürekli yattığım için de galiba artık yürümekte zorlanıyorum. Hem belimde çok ağrıyor. Bel düzleşmesi de var. Rabbim yardımcımız olsun🙏🤲
Edizhanmom ikincikezanne- inşallah canım sağlıkla kavuş bebeğine 🥰 Darısı da bize olsun. Benim ilk Doğumum olucak onun stresi de ayrı var tabi