Deletedmom417 Gozdeozel-34 aynen kız erkek farketmez biz akrabalar içinde 5 kişi aynı zamanda hamile.kaldik hepimizin arasında 1 er hafta falan var hepimizinde kız 🤣1 tane erkek çıkmadı 😁
Berillafcisari Gozdeozel-34 evettt ben de çok merak etim her takvime baktım ve erkek çıkmıştı doktorda erkek dedi sonra bana ama en önemlisi senin ne hissettiğin
Gozdeozel-34 Berillafcisari ben erkek gibi hissettim onu aslında ama şu sıra o hissiyat yok nedendir bilmem 😊
Msltms Gozdeozel-34 bence bu 2020 senesi erkek senesiydi çünkü bu yılda kim doğum yaptı ve yapacaksa tanıdıklarımın hepsi erkek bebeğe hamileydi. 2021 de kız bebek senesi olabilir ben dahil tanıdıklarımda kız bebek bekliyor😃
Zeynepli1234 Gozdeozel-34 etrafım hep kız benimle birlikte evlenen herkesin kızı olacak bir tane bile erkek yok benim de kızım olacak Forumdada hep kız görüyorum
Elfynsmr Gozdeozel-34 bende kimden dıyduysam hep kızı olacak bizimde kızımız olacak inş kız senesi bence bu sene 😊
maras46 Gozdeozel-34 inşallah su an Haftamdayım fakat kendi doktoruma gittiğimde 14. Haftadaydım tam emin olamadı benim ufaklik minyonmus annesi gibi ❤🙈 16. Haftamdaysa 3 li test için gittim ultrasona radyoloji uzmani bakti o da ihtimalli soyledi kendi doktorumun daha kesin soyleyecegini dile getirdigi icin emin olamadim haftaya kontrolum var kendi doktorumda onda öğrenirim inşallah
Kubra80 Gozdeozel-34 brnde genelde kz duydum ama benim erken ablam abimin eşi bi arkabamz hamile onlar da erkek 😀
DlgluSeyda Gozdeozel-34 cevremde en az 10 kişi hamile ve 2 tanesi kız sadece 😂 bizim burda erkek senesi yaşanıyo diğer yerleri bilemem :))