Gozdeozel-34 Biz 7 haftalığız daha cinsiyeti öğrenmeye 2 ayımız var😊 sağlıklı olması en önemli kısmı tabi. Ben sadece merak ettiğim için soruyorum 🥰 hep kız bebeği haberi aldım çevremden sizde de öyle mi ve doğum ne zaman tahmini 😊
Betim Gozdeozel-34 2020 de kız haberi çok azdı ben dahil erkek bebek bekliyoruz ☺️☺️Sizin 2021 olacağı için kız bebek senesi olabilir öyle şeylere de pek inanmam ama yazayım dedim😬
maras46 Gozdeozel-34 ben dahil 2 arkadaşım daha hamile 😂birinin oğlu doğdu birininkine de kiz dediler bnmkide haftaya artık
Deletedmom417 Gozdeozel-34 kız bebek bekleyenler kız senesi diyor erkek bebek bekleyenler erkek senesi diyor 🥰ama ben ve etrafımdaki birçok kişi kız bebeğine hamile bana göre de kız senesi🙄🥰🤲🤲
Gozdeozel-34 Bizim tahmini doğum tarihimiz 31 Mart allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤰🏼👶🏻🥰
Gozdeozel-34 Betim Çin takvimine falan baktığım da erkek diyordu bana aslında bende inanmıyorum ama işte insan azıcıkta olsa aklında kalıyor 😂 onlar sağlıklı oluşumda kız erkek önemli değil ben sohbet etmek istemiştim 😊
Betim Gozdeozel-34 ☺️☺️40 artı 1 ile bekliyorum oğlumu 🤍🤍doğsa bi diye bekliyoruz ama gelmeye hiç niyeti yok
Gozdeozel-34 maras46 hayırlı haberler alın inşallah kaç haftalıksınız kaç haftalıkken öğreneceksiniz 😊
maras46 Gozdeozel-34 inşallah su an Haftamdayım fakat kendi doktoruma gittiğimde 14. Haftadaydım tam emin olamadı benim ufaklik minyonmus annesi gibi ❤🙈 16. Haftamdaysa 3 li test için gittim ultrasona radyoloji uzmani bakti o da ihtimalli soyledi kendi doktorumun daha kesin soyleyecegini dile getirdigi icin emin olamadim haftaya kontrolum var kendi doktorumda onda öğrenirim inşallah
Gozdeozel-34 Deletedmom417 evet benimde çoğu arkadaşım ve çevremdeki herkes kız bebeğe hamile 😊 sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil ben sadece merak ettiğim için soruyorum 🥰 allah gönlümüze göre versin inşallah 🤲🏻
Deletedmom417 Gozdeozel-34 aynen kız erkek farketmez biz akrabalar içinde 5 kişi aynı zamanda hamile.kaldik hepimizin arasında 1 er hafta falan var hepimizinde kız 🤣1 tane erkek çıkmadı 😁
Zeliha4682harun Bencede kız senesi 3 arkadaşım kız doğurdu ben bi akrabamız ve apartmanda oturan komşumuzun dahil olmak üzere kız
Gozdeozel-34 Berillafcisari Çin takvimi ne kadar doğru bilmiyorum. 😂 ona baktıktan sonra size doktor erkek mi dedi yoksa anlayamadım 😊🤦🏼♀️
Pelin0909 Gozdeozel-34 çift rakamlı sayılar kız senesi oluyor normalde 10 bebekten 1 tanesi farkli olur.3 kızım var 3de çift rakamlı yıllarda doğdular şimdi 4.bebeğime hamileyim buda kız olucak sanıyordum ama 1 farkı yakaladık oğlum olucak
Gozdeozel-34 Pelin0909 oy maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne mutlu size rabbim uzun ömür versin sevgiyle kalın 😊🥰🌹
Berillafcisari Gozdeozel-34 evettt ben de çok merak etim her takvime baktım ve erkek çıkmıştı doktorda erkek dedi sonra bana ama en önemlisi senin ne hissettiğin