Frida Şok geçirmiş olmalısınız ama bebişlerin haylazlığı işte 🐣 Benim de bütün doktorlar kız dedi ama içime nedense erkek doğuyor bacak arasını görmeme rağmen... 2-3 gün sonra detaylı ultrasonda netleşir artık 😊
Senasehr Epelinkiran aynen benim de rüyamda kızım oluyordu ve de karbonat testin de kız çıkıyor bu nasıl oldu anlamadım
Betis Ayni durum bende de var 15 ve 19. Haftalarda gostermedi sirti donuk bide eliyle kapatti kiz diyelim dedi ayrinili da belli olcak ama kiz gibi geliyor bana da 😏
Zhrnc Valla bana da 3 ayrı doktor kız dedi bu zamana kadar ve hepside özel hastane doktoruydu medikal ve medipol Ayrıntılıda erkek olduğu kesinleşti İnanmadım başta ama kız olması lazım dedim Doktor da bu sefer panıkledı asistanı falan çağırdı şu cümleyi kurdu ''Bak annesi bu sağ bacağı, bu sol bacağı, buda pipisi 😂😂😂'' 22 haftam bitecek ama hala hiçbişey almadım maalesef
Bbdd deletedmom99 canım sen ismail temuru araştırdın mi gittin mi hic acaba nasıl birisi bende merak ediyorum da
deletedmom99 Bbdd canmmm gitmedim ama arstrdm cok cok iyi docent zaten doktor benim aklmda ona gitmek bu gidismde ona gidebilirim eger gidersem sana haber ederm😘
Bbdd deletedmom99 taman canım haberini bekliyorum sıcakkanlı birine benziyor birkaç defa hastanede denk geldim de ibrahim bey gidince ona mi geçsem acaba diye düşündüm bende
Merrcimek Senasehr Benimki erkek hemen gösterdi kendini 13. Haftamda şimdi 18 oldum hala erkek diyorlar. Sanırım kızlar böyle geç belli oluyor. Hayırlı evlat olsun inşallah canım
Zhrnc Beriliko ilk hamile oldugumu öğrendiğimde erkek geçiyordu içimden sonra kız dedikkrinde garip olmuştum Belirtim yoktu öyle kız yada erkek falan diye Ama his olarak hep oğlum diye seviyodum Şimdide kucagımda emziriyorum oğlumu :)
Aytiw Bu turk doktorlarini hic anlamiyorum. Yahu cinsiyet deyisimi ne ya bizim ulkede 12 haftadan bile kiz dediyse kiz, erkek dediyse erkek oluyor. Eyer yanilmissada hic kimse o doktora gitmiyor herkes o iyi bakmiyor diyor baskasina gidiyor
Zhrnc Beriliko 22 23 de :) detaylıda erkek dediler sonrasında başka doktora göründm 23de kesinleşti :)
denizz89 @Zhrnc canm bana da 7,5ay boyunca hep erkek denildi son 1,5ay kalasıya kız denildi ve içimde inanlmaz erkek olacagı hissi var hayrlısı bakalm 🤲
Nilay_09 denizz89 yaaa pipi nereye kayboldu doktor bey deseydin ya 😂 ben öyle söyledim 16 hft pipisini gösterdi bizde net olarak gördük sonra açmadı bacaklarını 23 hft bu seferde kız gibi dedi bende pipi nereye gitti dedim demekki kordon muş o dedi 😅 gülermisin ağlarmısın 🤷♀️😌
Zhrnc denizz89 ayyy kordon muymuş o çıkıntı yoksa Ama ben bariz bi şekilde pipiyi gördüm doktor inanmayınca inceledi bana gösterdi :)
Nilay_09 Canım bizimde aynı 14 hft kız gibi arkası dönük demişti 16 hft pipisini gördük erkek kesin dedi ayrıntılı ultrasonda göstermedi pozisyonu uygun değil dedi 23 hft yine kız gibi dedi valla insanın hazırlık yapası bile gelmiyor inanki belirsizlik 27 +1 hft olduk çoğunda açmadı bacaklarını 🤦♀️ erkek hissediyorum hep bakalım ne olacak 🤷♀️ millete pipisini gördük diye erkek dedik hep sonradan kız olursa laf anlatması var bide 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Deletedmom4793 Nilay_09 bana da 20.haftada %80 kız dedi bacaklarını tam açmamış kız gibi dedi artık detaylıyı bekliyorum onda gösterir umarım yani kıza tabi alıştım şimdiden onu bekliyorum ama netleşsin istiyor insan alışveriş bebek odası isim için bakalım hayırlısı