Nihanozturk Kubraa4334 ben 33.haftadayım doğum pozisyonunda duruyo bebegim 29.haftadan beri buara karnımda sanki biraz asagı indi 🤷🏻♀️
ozgesoy28 Kubraa4334 35te inmiş benim beyfendi 36ya girdik ama kanala girmemiş girmezmişte iri olduğu için en son 3 kiloydu
Kubraa4334 DndDin Bende 35teyim ama daha inmedi aşağıya acaba geç mi doğum yapacağım 40i geçer mi diye düşünmekteyim doğumdan iki hafta önce felan iniyormuş diye duydum🤦♀️
Zeytin Ben 37. Haftadayım doktorum bebeğin aşağıya indiğini söyledi ama daha kanala girmemiş. Ne zaman doğacağı konusunda birşey söylemedi. Ama umarım çok bekletmez şimdiden 3,5 kg olmuş tosuncuk 😅
DndDin Kubraa4334 valla hıc alakası yok canım sen etrafı duyma benım kız bebek 40. Haftada 3 haftadır sancı var hersey var dogum yok . 35 haftada da asagı ındı yanı bu kısıden kısıye degısıyor bebegın keyfıne kalmıs bırsey. Suan bız sabırsızlanıyoruz basından ıyı sey gecenlerde nıspet yapar gıbı anlatıyor ve bunu genellıkle en yakınlar yapıyor hıc canını sıkma rabbım onun valtı saatı gelınce ıcınde koymuyor zamanı vardır hıc acele etme dua et. Kendını strese sokarak elınden bırsey gelmez kendını uzmekten baska 40 a kadar yolu var bu ısın bebek ısterse bır gecede ıner benım son haftalarda yasadıklarımı anlatsam roman olur o yuzden kafana takma ınsallah herseyın yolunda ve guzel olur 😊
Kubraa4334 DndDin Amin inşallah ne güzel yazmışsınız icim rahatladı valla . Bi yandan bir an önce doğsa diye bekliyorum bi yandan vaktini doldursun diyorum ınsallah sağlıkla dünyaya gelsinler de biz bekleriz napalim . Sizin de ınsallah hayırlısıyla kızınıza kavuşmayı Rabbim nasip etsin 😊😊
DndDin Kubraa4334 amın cümlemız canım . Kendımden bıldıgım ıcın yazdım hepımız aynı seylerı yasıyoruz 😊
Kubraa4334 DndDin Bastan beri mi sorun vardı yoksa son haftalarda mi oluştu ne gibi sıkıntılarınız var acaba ?
DndDin Kubraa4334 cok uzun canım bebek ölçümlerım ıkı hafta gerı 40 hafta oldu dogum yok sancı var acılma yok gecelerı uyku yok enfeksıyon var octıgım ılaclar mıdemı agrıtıyor kasık agrılarımdan oturamıyorum bebek harket ettıkce kalbıme vuruyor kalbım sıkısıyor nefes zorlugu cekıylrum benı goren bebegın ıkız mı dıyor karnım cok buyudu ama bebek gelısmıyor nazar oldugumu düşünüyorum fesat ınsan heryerde var malesef laf anlatmaktan yoruldum 😕 yanı bunun gıbı bır suru gebelık sıkıntıları .
DndDin Kubraa4334 ınsallah canım benım bebegımın kafası ıkı hafta gerı gozukuyor benı en cok o uzuyor bakalım rabbım ne nasıp edecek hayırlısı olsun bu satten sonra o bızım basımızın tacı rabbımızın emanetı ona gözümüz gıbı bakmak bıynumuzun bırcu. Allah hepımızın evladını korusun ınsallah.
DenizelikDikilita Kubraa4334 genelde seninde gozle gorebilecegin sekilde gobeginin asagiya düsmesi bebek dogmadan son 15 gun icinde oluyo...ama bu kisiden kisiye degisir. 35 te karni asagi dusup 36 da doguranda var. Bebegin asagi dusmesi dogumun yaklastigina isaret.. benim ilk bebegimde 37 de dustu asagiya 39 da dogurdum. Bunda bilemiyorum. Saglikla gununde gelsinler ihsallah
Kubraa4334 DenizelikDikilita Hmm bende öyle duymuştum yaklaşık 15gun önce felan iniyormus galiba ama bunu ben anlayabilir miyim bilmiyorum hayırlısı artık nasip kısmet