ElifOncul Selaamlar, Yarın doğumu olanlar kimler? Her gün bu başlıktan iyi enerjiler toplayıp gönderelim birbirimize , deneyimlerimizi anlatalım. Herkes sağlıkla kavuşsun kuzusuna 🐣🍼❤️
Ferihakrc Neclanur doktorum çatı muaynesi yapmıyor sadece dediği suni sancı ile başlayalım doğuma epidural takılacak zaten
MomOfTheBabywrestler Yarın benimde doğumum var hiç heyecan yoktu ama gün doldukça heyecanlanmaya başladım 🙈
aysegzr_aslan Ferihakrc bende 40im yarın gidicm bakalım 40+1 olucam acıklık bakmadı sancı yk nasıl yapıcz😴😴😴
Neclanur Ferihakrc aa ilk kez duydum çatı muaynesi yapmayan aslında mantıklı doğum anında belli.oluyormus o.daha çok
Ferihakrc Neclanur belkide bu yüzdendir canım bişey demedi doktorum ama 00.30 suyum geldi 3 cm açıklığım varmış yatışım yapıldı
Ferihakrc Neclanur dualarım sizinle inşallah sizde tez vakitte annelik duygusunu yaşarsınız biz 5 günlük olduk bile
ElifOncul Sıra bana geldi çok şükür. Hem heycanlıym hem vakit geçmiyor hem de biraz korku yok değil🙈 zorunlu genel sezeryan olacağım kızlar dua edin ben de herkese dua edeceğim☺️☺️☺️🐣 bgn uyku haram:)
AselAfra aysegzr_aslan suni verdiler 11 de taktılar tam 2 de doğum yaptım 2. Doğumum bu arada illaki zorladığı anlar oldu ama cok şükür şimdi kızım kucagımda değiyo o acılara 🤲☺️