Miragee Merhaba kızlar kayunvalidemde korona çıktı ve biz 5 gün önce eltim ben yegenim ve eslerimiz oradaydık. Ve suan 18 haftalık hamileyim korkuyorum ya bebeğime bişey olursa diye.. Peki basına bu olay gelen oldu mu
Urasbaby Miragee korkma bebeklerin ve hamilelerin bagisiklik sistemi yuksek oldugundan vir zarar gelmez
AyaYlmazYldrm Miragee evet corona icn polikilinik var orda yptiriyorsun ama sanirim once seni bi doktor goruyor acil artik ypmiyor
Mommy2b Miragee covid pozitif bile olsanız bebeğinizden yana içinizi rahat tutun, kendisi hastayken covid negatif bebek doğuran anneler var. Bunun sebebi hastalığın kanla bulaşmaması kanı değil mukuslu tabakaları tutması vs
Damalakko Miragee evet sizde belirti olmadan testte negatif çıkıyormuş yani bulaşsa bile belirti olmadan testte çıkmıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum çok geçmiş olsun kokmayın size de bebeğinize de birşey olmayacak Allah’ın izniyle
Birgunmutlaka Miragee covidli hasta ile temasta bulundum derseniz yapıyorlar birde hamileyim dersiniz
Mcakir Miragee canım sen kayınvalidene kimle gittiysen eşin dahil olmak üzere herkesten biraz uzak dur. Bol bol vitamin al , eşine de aynı zamanda. Allah sağlık versin 🙏🏻
Minikpatiler Miragee ay benimde görümcem ankaradan geldi bayramda dört gün önce korona olduğunu öğrendi belirtileri vardı kaynanam torunları on kişi karantinada ve bizde bayramda görüşmüştük belirti olmadan test yapmıyorlarmış kaynanama felan test yapmadılar doğumuna az kaldı umarım çıkıp gelmezlerr
Miragee Minikpatiler sakın alma evine ben gece uyuyamadım kendimi degil kızımı düşünüyorum ya ona bişey olursa diye
Minikpatiler Miragee almayı düşünmüyorum tabiki ama eşim alacak hatta bunun yüzünden tartışacağız da kaynanamlara test yapmadılar görümcemi taburcu ettiler karantina süresi bitince hepsi buraya gelirse kafayı yerim ne malum görğmcdmden onlara geçmediği of sinirlerim kaö gündür bozuk bu yüzden