Kızlar bulantım cok nasıl gecer Allah aşkına
Çok bulantım var nasıl geçer kızlar çok kötüyüm
Anne18 malesef geçmiyor canım ilaç tem çare bende öyleyim ağlıyorum bazen karnımın ici acıyor.kusarken dr.prilama ilaç kullan çok iyi bir ilaç uzun süre seni idare ediyor günde 4 defa içme hakkın var hemde ve yemek yedikten hemen sonra iç ilacı etkili baya ben onunla ayaktayım.inan
Tuzlu kraker leblebi ekmek içi bunlar bana iyi gelenler son zamanlarda farkettigm şey ise bebe bisküvisi canım. Aç durmamaya çalış aç durunca inanılmaz mide bulantısı oluyor bende
Anne18 muhtemelen 16. Haftaya kadar cekeceksin bunun geçmesi ancak o zaman oluyor. Hafifletebilirsin ama çokzorlayip kendini acbirakmayarak. Mesela peynir zeytin domates tuzlu şeyler çok iyi geliyordu bana birde soda limon tuz üçlüsü. Allah yardımcın olsun valla çok o kadar iyi biliyorum ki 😕
Semaykuntt pzt doktora gidince dıycem bakalım çok kötüyüm ya
Anne18 yok canım ne yersen fayda etmiyor ne yazıkki.kisiden kişiye değişiyor kraker ye yeşil.elma ye dedi doktorum ac kalma dedi doktorum ama banamisin demiyor mide yediğimi çıkarıyorum ne yazıkki fayda etmeyince etmiyor gerçekten
TeacherrMom bende aynıyım anlık acıkıyorum ve tansiyonum düşüyo midem bulanıyor. Yanımda çubuk kraker ve leblebiyle gezer oldum 😂
Anne18 canım geçmiyor maalesef bende 21. Haftadayım 3. Ay bitene kadar devam ediyor yapacak bişey yoktu ben geldiğim leblebi çubuk kraker vs. Onları bile kustum sabır canım 🙏
glsmmc kızartma mııı 😳 şanslıymışsınız ufacık yağı olan seyleri bile yiyemiyodum ben . 19 haftalık oldum daha yeni yeni yeme içmem düzeldi
Bende bulantıdan çok çekmiştim hamileliğimin başlarında
internette gördüm ama hiç denemedim iki tane kuru fasulye yutun yazıyordu gerçekten işe yaradı diye yorum yapanlar vardı bi deneyin isterseniz 🤷🏻♀️
glsmmc bana da ya özellikle eşim pizzacıdan patates kızartması paketi alıyor