bernabaskaci ben 8 ay ictim dogum yaptim cok sukur hicbir sorun yok amaa simdiki aklim.olsa inan icmezdim degmez cunku. Hamilelikde cocuguma birsey olacakmi korkusunu yaşamaktansa kendimi tutardim.daha iyidi kendime hamileligimi zehir etmişim diyorum.. cocugumu dogar dogmaz ustume koyduklarında ben sana bunu nasil yaptım dedim yaa o minicik bedenine ben nasil yaptim gecelerce kizim.uyurken yanina gittim agladim kendimi o kadar kotu hissettimki hala kizima.bakip senin gibi guzel birine ufak birseye nasıl yaptım diyorum.. simdi yolda bile giderken sigara icsin birisi kizimi o dumandan koruyorum , sigara icilen yerde tutmuyorum ama.icimde onu zehirlemişim işte. Bak soyle düşün insallah birkakirsin cocugun dogdugunda o kucağındayken sigara icip yuzune ufkeyemezsin dime yada sigara icilen ortamda tutmazsın asla bisi olmasin diye o noktada deki içimdeyken de yapamam de. Inan cook zor anlıyorum seni canim kucagina alacagin gunu düşün ve inan onun tarifi aslaaa yok. Allahim yardimcisi olsun sigara icenlerin insallah tez zamanda birakmalarinii nasip eder