AyaYlmazYldrm Kizlar devlette dogum yapanlar bakabilirmi odaya gectiginizde ziyartci aliyolarmi 1 tane refakatci oluyor dimi
Deletedmom378 AyaYlmazYldrm Normal doğumda almıyorlar canım sezeryanda alıyorlar. Normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece hastanede kaliniyormus. Bende 28 gün önce doğum yaptım.
Meriwa AyaYlmazYldrm canm oda hastanesine göre değişiyor ziyaretçi kesinlikle alınmıyor ama refakatçi ankara şehir hast de mesela normal doğumda refakatçi almıyor sezeryan da alınıyor bence hastaneye danış canm en kötü refakatçi alır yani
AyaYlmazYldrm Prensesimm77 persembe dogum yapcsm bn bide oglum var herkes merak ediyo herkes gelmek istiyo o yzdn bilmek istedim
Yagmur16 Hayır bir kişi refaktci aliyolarlar sadece degismicek gelen kişi hastaneden çıkana kadar ziyaret yasak sadece
Duygu1982 Bende devlette doğum yapıcam ve önceki gün sordum, refakatçi 1 kişi kalabiliyor fakat ziyaretçi yasak.
AyaYlmazYldrm Duygu1982 Deletedmom378 Meriwa bnde sezeryan olacagim iyi bari 1 refekatci olmasi iyi ziyaretci almiyolar demek tmm bebegi gosteriyorlarmi peki babasina yada ailesine kapidanda olsa
Duygu1982 AyaYlmazYldrm sanmıyorum göstermezler.. şuan kontrollerde de almıyorlar kimseyi bebeğide göstermezler. Özellikle virüs olduğu için daha sıkı tutuyorlar şimdi. pandemi ve sokağa çıkma yasağı olduğunda Refakatçide olmuyormuş şuan esnetmişler bu durumu. İlk doğumumuda devlette yapmıştım.
Deletedmom378 AyaYlmazYldrm Evet canım doğumdan çıktım odama geldigimde eşimde hemen gelmiş bebeğini kucağına aldı sevdi biraz vakit geçirdik eşim çıktı. Annemle kız kardeşim geldi onlarda gördüler sonra herkesi çıkarttılar odadan bebeğimle tek kaldik. Ben herkezi eve gönderdim zaten goremiyordum yasaktı eşim sürekli görüntülü aradı ordan konuştuk zaten ertesi gün çıktık hastaneden 🤗 sezeryanda 2 gün hastanede kaliniyor ve bayan refakatçi alınıyor canım.
Hulyaawc AyaYlmazYldrm Devlette oda mı veriyolar ki koca koridor yanındakiyle seni bir perde ayırıyor
AyaYlmazYldrm Hulyaawc bnim ilk dogumumda 2 ksiiydik odada tabiki veriyorlar suan pandemi var odada kac ksii kaliniyor bilmiyorum
Ayseg1 AyaYlmazYldrm ben 4 yıl önce Zeynep kamilde doğum yaptım normal doğum o zaman refakatçı almıyorlardı şuan hiç sanmam alıcaklarını
Emine_68 AyaYlmazYldrm canım ben yeni devlette doğum yaptım daha bugün kimseyi almıyorlar kadın refakatçi bile hangi şehirde oturuyorsun İstanbul dayım ben almadılar arkadaşım konyada doğum yaptı annesini almışlardı
AyaYlmazYldrm Emine_68 rizede oturuyorum sezeryanimya blki alirlar diye dusndum peki bebegi gosteriyorlarmi aileye
Emine_68 AyaYlmazYldrm sezaryen olursa bilmiyorum ben normal yaptım benim bebeğimi gösterdiler eşime yakınlarıma ben daha sonra gördüm ben doğum yapana kadar beklemişler bişey dememişler galiba
AyaYlmazYldrm Duygu1982 bnde ilkini devlettebyapmistim virs yoktu o zman herkes gelmisti o yuzden merak ettim saolcanim
Tavsanim AyaYlmazYldrm ben devlwtte igne oldum o zaman orda kaldim bir gece canim refakwtci aldilar yanima ayriyetten böyle g[rmek isteyenlere de gösterdiler ama velakin sadece 1 kisi atiyoeum o sekildeydi yoksa almiy9rlar pandemiden dolay8 haklilar