Zarinzemzem Benim 19 gün kaldi 😍hem korku hem sevinc Ama geldi gelecek gibi geliyor Bana 🙏🙏 allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah
mysweetbaby Zarinzemzem 13 gün kaldı :) erken doğum yapacağımı sanıyordum(aylarca progestan kullandım) şimdide gelmiyor sanki😁
Meriwa Zarinzemzem bana aylardır geldi gelecek gibi geliyor da son 5 kaldı umru değil bizimkinin 🤦♀️
Duygu_pb Merve_seda 🥳hadi hayırlısı çok havalı benim 29 gün kaldı şimdiden oram buram ağrımaya yorulmaya başladım Allah kolaylık versin
Dozturkgol Klcsm Hserd Benimde son 4 Persembe saat 11 sezeryan heycan korku sevinc hepsi bir arada sizde durumlar nasil?
ElifOncul Dozturkgol benim de Carsamba gunu sezeryan im.. bugun Ilk kez korktugumu hissettim, degisik bi his.. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏🏻
Semanrarc Dozturkgol bnde carsamba sabah heyecan korku yanı sıra bi burukluk hissediyorum nedendir bilemedm 4 yasında kızım var ondan sanırım
Hserd Dozturkgol cnm ben normal dogum bekliyorum.o yzuden suan herhsngi bir sey yok 🥰bekliyoruz sevgi pitiricigini
Klcsm Dozturkgol benimde persembe gunu sabah 8 de cagirdi doktorum 😊sezaryen olucam. Heyecan korku stres hepsi bi arada karmasık duygular icerisindeyim 😊
Dozturkgol ElifOncul ikinci sezeryanım ama ufak bir tırsma bendede var hakkımızda hayırlısı saglıcakla gelsin inşallah bebişler
Doubleline2- Busra0606 benim ilk doğumum sezaryendi simdi normal dogum bekliyorum.Bakalim nasil sonuçlanacak onun heyecanını da yaşıyorum 😀 saglikla kucağımıza aliriz insallah hepimiz