Anneler dün internetten araştırdım kızımı deliksiz nasıl uyutabilirim diye ama işin manevi tarafına yöneldim ashabı keyfin isimlerini kağıda yazdım yastığının altına koydum geceye kadar uyumayan kızım günde iki defa iki buçuk saat uyudu
Uyumayan bebeğime çözüm buldum🙋
Nuranyldrm ne yazdınız tam olarak onu da yazabilir misiniz rica etsem
Bende şimdi yazınızı görünce nete baktım doğum anında yanında bulunursa doğum da kolay olurmus allah'ın izniyle
1anne2bebek__ Peygamber Efendimiz buyuruyorlar ki: “Evlatlarınıza Eshab-ı Kehf’in isimlerini öğretiniz.” Çünkü onların isimleri bir binada bulunursa, o bina yanmaz; bir eşya üzerine yazılırsa, o eşya çalınmaz; bir hayvan üzerinde bulundurulursa o hayvan kaçıp gitmez.
Yangında bir bez parçası üzerine Eshab-ı Kehf’in isimleri yazılıp ateşin ortasına atılsa, yangın söner.
Çok ağlayan çocuğun beşiğinde başının altına konulsa, çocuk ağlamaz.
Çekirge için, bir kâğıt üzerine yazılıp bir ağaca takılıp tarla ortasına dikilirse çekirgeler gider. Hamile kadının sol oyluğuna bağlanırsa, doğum kolay olur.
Ayrıca; Uyuyamayan bir kimseye, Haşir Suresinin sonunda Lev enzelnâ’dan başlayarak 4 ayet, arkasından da Eshab-ı Kehf’in isimleri okunursa, o kimse uyur.
ESHAB-I KEHF’İN İSİMLERİ
Yemlîhâ, Mislînâ, Mekselînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Gıtmîr( Köpeklerinin ismidir. )
Arapca mi yazmak gerekli acaba isimleri
Sultan67 teşekkür ederim 😊
Nuranyldrm peki siz nasıl arapça yazdınız ben okudum usulüne göre yazlmazsa fayda yerine zarar gelebilirmiş Allah korusun
Nuranyldrm arapca sekilde mi yazdiniz nasol yazdiniz
Annesininilkyavrusu Arapça yazmadım başında besmeleyle başladım
kymkkymk2106 internette yazılışı var Arapça yazmadım
yazmanıza gerek yok okuyup bebeğinize ufleyebılırsınızde