tambirminnos Domatesimm kalıpları belli olmuyor bende oyuzden almıyorum ama ilk 6 ay kalibi hemen hemen tutuyor
Domatesimm Gizemito hepsini almak istiyorım sonra kendimce vicdan yapıyorum oğluma aldığım kadar alayım diye 🤭🤭😄
Domatesimm bebegim_28 aslında yakınımda var oğlanı babasına bırakıp gitsem olcak ama apartmanım dahil etrafta her yerde korona var 🤯🤯😳
bebegim_28 Domatesimm elimizi virüs bağlıyor ama ben bir iki çıktım alacaklarımı aldım biberon bi tane 5 li hastane çıkışı ve anne bebek çantasını netten spariş verdim gerisini mağazadan aldım
Domatesimm bebegim_28 ben sen kıyafet dışındaki her şeyi internetten söylüyorum. Kıyafet hala seçemedim
bburcu E bebek ve civil kıyafet konusunda çok iyi 👍🏻 Ben hata edip başka sitelerden de sipariş verdim ama pişman oldum birkaç üründe
Dilara60 Domatesimm kendim için emzirme atleti sipariş etmiştim bu sabah geldi bir beden küçük geldi mağazadan değişim oluyormuş internet alışverişinde öyle yazıyordu gidip değiştircem artık 😅
Hacr Domatesimm 🤣benn✋🏻 Bende ikizlerim canım ama kıyafetlerimiz hazır herşeyi aldım bende netten çok baktım en sonunda görerek dokunarak almaya karar verdim 😇e bebekden ve lcw san aldım ☺️