Gokselin Miram6565 poposuna eskinin ateş ölçeri varsa onunla hafif masaj yapın uyarı verince hemen yapıyorlar ateş ölçerin ince Demir ucu ile zeytin yağlayıp
YagizAsyaMom Miram6565 birde hangi mamayı kulanıyorsunuz bazı mamalar biliyorsunuz nişastası yüksek olduğu için yoğun kabız yapar
deryaaytaccc Miram6565 yenidoğan hemşiresiyim kendin müdahale etmeden önce doktora göstermende fayda var farklı nedenlere bağlı da olabilir geçmiş olsun ayrıca ☺️
Badembebe Miram6565 poposuna zeytinyağı sürün, bide karnına masaj sıcak banyo iyi gelebilir olmazsa doktora sor
Rabis41 Yediklerinize dikkat edin seftali, kavun, karpuz bunlar bebektede cok gaz yapiyor benim kizimda da aynisi olmustu kaka kivami gayet sivi ama gaz cok oldugundan yapamiyor ve cok agliyordu kulak çöpü siviyag ile yaptiriyorduk
firdevs Miram6565 1çay kaşığı hakiki zeytin yağı içirebilirsin bacaklarını karnına doğru hafifçe ittirip karnına masaj da yapabilirsin 🙏
kbrMEVA Miram6565 doktora gitsen dicek ki sabah öğle akşam yemek kaşığı na sütünü sağ yada mama bir çay kaşığı zeytin yağı kat sütle katistir icir benim kızım dada olmuş du
Wonderanne Miram6565 bir arkadaşın da öyle oldu bir çay kaşığı rezene içir demiştim hemen yapmış linclemeye gelmeyin yengeme doktor önermişti bir çay kaşığı rezene icirebilirsin diye