Miram6565 Kızlar 24 günlük bebeğim kakasını yapamıyor devamlı ağlıyor napmam gerek rezene çayı içiyorum kimyonda kullanıyorum başka napabilirim 😢😢😢
Ruveydaasker Miram6565 kıcına kulak copuyle zeytinyağı surun yada karnını bebek yagıyla oksayın msaj yaprak ayaklrrını karnına dogru msaj yapın
Tavsanim Miram6565 poposuna kulak cöpüyle zeytinyagi hafif s<r canim bana doktor oyle demisti birde zeyrinyagla surekli karnina masaj yaptim birde fön makunasini ayaklarina dogru hafifce tut canim
YagizAsyaMom Miram6565 hiç bişey yapmadan önce anne sütş mü alıyor mama mı ? Anne sütü alıyorsa 10 mama alıyorsa 5 güne kadar normal. Karın mesajı ve bacaklara bisiklet haraketi ile ona yardımcı olabilirsiniz ha birde sıcak bir banyo
AyaYlmazYldrm Miram6565 anne sutu alnnbebek icin 2 gun cok cok normal 10 gun bile yapamayan var mama aliyorsa bikacgn bekle yine yapmazsa mamasini degistir
tambirminnos Sultanhira_ küçücük bebeğe ne sabunu canım ya bence söyleyin bı daha yapmasınlar gorumcenize yazık günah
tambirminnos Miram6565 günde iki kere bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz, kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna uyarı verin ama bunu çok sık yapmayin, eğer devam ederse dra götürün probiyotik damlaya başlayabilir
1989-- Miram6565 benimde bebegim 24 günlük kivranip duruyor masaj yapiyorum gobegine bacaklarina banamisin demiyor simdi kayisi kurusu yedim belki fayda eder diye aglamasi hic durmuyor onun acisina emmek istiyor devamli :(
nuuu Miram6565 ilk 40 gün sadece anne ile beslenen bebeklerde 10 gün kaka yapamama normal gazıda olabilir
nuuu Miram6565 zeytinyağı ile karnina bacaklarina masaj yap bacaklarini karnina dogru cek bırak bisiklet sürer gibi hareket ettir sinirtini ovala ve gaz damlasi al bence ben öyle çözüm bulmustum