Roseshah cagla24 sen dokuz ay taşı Karnında cefasını çek o gitsin babasının 90 derecede yıkanmış hali olsun😂
Merve-97 Roseshah normal dogumda hemen yanında oluyor hemen bileklik takılıyor oyle olmasa bende cok korkardım 😃
Papatya123_ Benim kızımda babasının kopyası olacak İnşAllah 😊❤️ Babasına benziyor tıpkısı 😍 çok şaşırdım hep bana benzer diyordum 😅🙄
Duruhnd Haftada hala yüzünü net şekilde göremedik😊 tabiki çok merak ediyoruz eli hep yüzünde bizim kızın ❤️bir kontrolde babasına bir kontrolde bana benzetiyoruz yarım yamalak görüntülerinden bakalım doğumda sürpriz olacak bu gidişle
Dilek_kucuktepe1 Haftadayiz 😂 babası esmer ben sarışınım babasının kahve benim gözlerim yeşil 🐣🐣 oğlum kime benziycek çok merak ediyorum
Roseshah Dilek_kucuktepe1 biZde eşimle hiç benzemiyoruz benim eşimde esmer koyu kahve gözlü ben kumral beyaz tenli ve ela gözlüyüm kombinasyon yapıyorum kafamda hep😂😂😂
AyaYlmazYldrm Roseshah valla bunu merak etmeyn anne yoktur diye dusjnuyorum oncelik tabiki saglik ama insan merk etmiyor degil buyuk oglum bana bnziyor insanlah buda bana bnzer😂😂
AyaYlmazYldrm Merve-97 oglum cok kucuk dogdub2 kilo o kadar cirkindiki inanin bu benmmi dedim😂 saclari siyah dogdu esmer bildigin ama snra kuguya donustu saclari sarardi guzellsti bi goz rengini babasindan aldi kahve benimkiler yesildi oysaki😂
Roseshah AyaYlmazYldrm hep bana hep bana da olmaz ki ama😂😂 yaa sonrası önemli bence çirkin de olsa biz severiz de şimdi insanlar yalandan sevip ne hor Uşak demesinler 😂😂
Dilek_kucuktepe1 Roseshah rüyamda hep sarışın mavi gözlü ay parçası gibi bi bebek görüyorum sağlıkla gelsin de 🥰
AyaYlmazYldrm Roseshah biz severiz tabi ama insanin yuzunden anliyosun yani begenmediklerini insna uzuluyor ama kilo aldi cok yakisikli suan ❣❣
Rmykzc Oyy kzlar ınsan tabı merak ediyor bnde 10 haftalık hamıleym 🤭 saglık herşeyn başi tabıkı ama merakta edıyor ınsan ama eminim hepsı de cok guzl olcaklar 💓😍