4114eb derinozkayaa gözün aydın kuzum sağlıkla büyüt inşallah🤲🤲 benimde göğüs ucum yok kimi uca gerek yok o kahverengi yeri kavraması lazım diyo siz naptınız uç için yoksa kahverengi yeri mi kavrattınız
Arslaan_-_68 derinozkayaa ben de sezeryan oldum bebeğim 20 günlük oldu şükür ama bir hafta öncesine kadar hâlâ basım diye inliyordum sende baş ağrısı olmadı mi
Filiz1905 Benim de haftaya 26’sında, 38+3’de sezeryanım. Kızımı heyecanla bekliyorum 😇 çok güzel yazmışsınız 🙏🏻 Allah evlatlarımızla güzel bir ömür nasip etsin.
Istemkar Fr170320 amin amin inşaallah benimde ilk düşüktü ama öğrenmem düşük hemen hemen bir oldu ondn dolayı bilmiyom kaç haftalikti
Hanimm 40 gün önce yaşadığım duyguyu yeniden yaşamış gibi oldum okurken, gözümden pıt pıt akanlarla beraber ♥️ Rabbim bütün evlatlarımızı bağışlasın 😊
Fr170320 Istemkar yok kız test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan verdim pozitif de çıktı ama tutunamadı işte bebeğim kürtaj oldum 5 haftalık 😢 ama çok şükür Rabbime şu an 6 haftalık hamileyim
Istemkar Fr170320 aa ama çok erken haftaymış nasıl kürtaj yaptılar kendiliğinden düşmesi gerekiyordu canem inşallah sağ salım kucağına alırsın bunu
Fr170320 Istemkar şu an yok ama inşallah olmaz ilki düşük yaptım diye bunda önlem amaçlı fitil verdi onu kullaniyorum şu an
Istemkar Fr170320 yok yok inşallah bi siknti çıkmaz bnde şimdi 21+4im çok şükür iyi sadece Enfeksiyonum var onuda atlatırım insaallah
Tkmkleyla Daha çok yeni gebeyim 9 haftalık ama duygulandım bunları okuyunca boğazım düğüm düğüm oluyor😘💜🙏Allah analı babalı büyütsün insallh rabbim güzel kader nasip etsin
derinozkayaa Tkmkleyla bende tüm gebeligimde ağladım duygusal bi gebeydim psikolojik olarakta cok yıprandım kızımda aynı ben suan sen sen ol hep gül mutlu geçir inan anneden geçiyor tüm huyu 🥰