Kızlar selam Normal doğum sıkıntı olmadığı sürece hangi hafta da gerçekleşiyor?
Normal doğum
Haftası pek belli olmuyor 🙈
Meriwa ya ilk gebeliğim tecrübesizim ve çok heyecanlı korkulu mutlu endişeli bir duygu icerisindeyim 🤩 Allah kısmet ederse normal doğum istiyorum 35+2 olduk her an doğum yapicak gibi çok korkuyorum henüz doktora gitmedik en son 1 ay önce gitmiştik pazartesi kontrolüm fakat buradan bir bilgi edinmek istedim normal doğum hakkında genelde sıkıntısız açılması normal olan insanların doğumu genellikle kaçıncı haftada gerçekleşiyor onu merak ettim 😍🥰🙃
Yani bu kisiden kisiye degisiyo sancin gelir dogumun baslar.ama sanci gelmesse bekletirler genelde 40 haftayi doldurursun hala gelmezse suni sanci verirler ole dogurursun. Ama normal digumu bekledigin takdirde heran geleblr 😁
Guler8207 ben 36 haftamdayim iki gun ince sancım oldu doguruyorum sandim benimde ilk gebeligim eşim hastaneye goturdu nst ye bagladi sanci cikmadi aciklik varmi die bakti bi cm mış daha yeni aciliyomusuz vallaha dogumum eylulun 14 deymis doktor dedi ama nezaman gelecekleri belli olmuyo iste😆
Benimki 39+3 gerçekleşti
Guler8207 benimde ilk de ne bileyim hatta son 5 günüm öyle şeyler yok yani bende 😄39+2 yiz bugun yarın diye diye son 5 e dayandık ama ne gelen var me giden ama bebeğe bağlı 32 de de gelir 40 da da belki gelmez 😄 sen karar versen de karnınızdakinin canı ne istiyosa o yani kısacası bide 34 den itibaren her hafta nstye girdim ben doktorunuza sorun bence 30 dan sonra da 15 günde bir gittim hep cok ihmal etmeyin siz gidince sorun bi daha ki randevuyu ne zamana vericek nst ne zaman giricem diyin
Guler8207 belli olmuyor o yuzden bol bol yuruyus ve hurma bide tarcinli su 😁ben 42. haftada dogurdum
Fatovebebegi tarçınlı suyu doktorunuz mu önerdi
ozgeaa yok netten baktim zaten bilindik bisey hurma yersen dogum baslar maydonoz diyorlar dogumu tetikliyor tarcinli su da sanci yapiyor
ben aksam ictim snr sabah ictim bi bardak daha o gun kontrolum vardi nisanim geldi sne sancilar basladi
arkadasim da 37. haftaya girdigi gun hurma yedi o gun dogurdu 😁
Fatovebebegi bende hurma yemeye başladım ama önce doktoruma sordum tatbiki. Doktora sormadan tarçınlı su doğru mu acaba bir zararı olmasın sonra birşey olmasından korkarım ben. Denesem mi bilemedim 38. Haftadayım bende normal doğum istiyorum
ozgeaa Valla tarcinli suyun bi zarari yok hani kahveye bile izin veriyorlar ama bebekte kalp ritimini bozuyormus bana da arkadsskm dedi docente gitti ve erken dogum yapti doktou demis
ben gec dogim yaptim 42. haftaya girdim doguk yaptim her yolu denedim tarcinli suyun hic bir zararini gormedim ben suan 32. haftalik hamileyim 38. e girerken gene icicem insalalh nasip olursa cunku gene 42 ye kadsr beklemek istemiyorum
ozgeaa bence sizde icin isterseniz post acin gorursunuz zarari yok diyen cok olucak