Hashasim2020 Benim sadece göğüs hassasiyeti belirtim vardı dokununca aşırı acıyordu 8. Haftada pat diye kesildi ödüm patladı doktora gittim hiçbir şey yoktu bir daha da hiç olmadı şimdi 30 haftalık 🥳
Gizemlimmio Gzdsrm Benim de öyle bi kesiliyor bir başlıyor. Şimdi 16.haftanın içindeyiz mide bulantım çok azalmıştı dün tekrar başladı 🙄😂 İçinizi ferah tutun Rabb’im size bağışlasın miniğinizi😇
Deletedmom320 Gzdsrm canım benimde bir kaybın var bende senin gibi panikliyorum hemen o gün biraz iyi geçse hemen bi doktora git kalp atışı dinle içini rahatlat muhtemelen birşey yoktur ama insan durduk yere teli ediyor
Mila4 Gzdsrm yok korkma benim bıcak gibi kesilmişti belirtiler ve bulantılarım. bende sok olmustum cünkü komada yatıyordum.Allah bebegini bagıslasın insallah kucağına alırsın.. 🤲💗
Hatice_oktay urazaslan bende 7+4üm. Tüm belirtilerim bi anda yok oldu gitti. Ama kalp atışını duyamadık hiç. Pazartesi günü ultrasondan bakıcak yine doktor ama pek ihtimali yok sanırım kürtaj olucam😒 siz duydunuz mu kalp atışını
urazaslan Hatice_oktay ben 6+2 de duydum kalp atışını kuzum. inş sende duyarsın bazıları geç duyabiliyormuş
Hatice_oktay urazaslan geçen hafta alttan ultrasonla baktı yinede duyamamıştık. Hiç umudum yok o yüzden😒
Hatice_oktay urazaslan evet öyleymiş ama doktor 1 hafta daha bekleyelim demişti. Pazartesiye kadar bekliyorum bende. Belirtilerim de bi anda yok oldu zaten kendimi hamile gibi hissetmiyorum. İlk gebeliğim bi de. Hayırlsıı böyleymiş demek ki
Deletedmom320 Gzdsrm 11. Hafta bitiyor ama korkudan sürekli gidiyorum nerdeyse haftada iki defa ama gittiğimde de bişey çıkmıyor tabi boş telaş😅
Gezmis Gzdsrm bende düşük önleyici iğne yi 3 günde 1 kullanıyorum hala Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum sağlıkla gelsinler inşallah ❤️🙏🏻
Gzdsrm Gezmis insallah hepimizinki canim bana hap yeterli dedi doktor bakalim 32. Haftaya kadar kullancakmisim
Gzdsrm Deletedmom320 valla sag salim bi su tekmeli donemlere falan gecsek en azindan hareketlerini hissederim insallah sorunsuz ilerler hepimizin
Deletedmom320 Gzdsrm kesinlikle en azından kendi bilir insan tekmelerden takip eder inşallah bu sefer sağ salim kavuşuruz