Gzdsrm Kizlar 2 dusuk sonrasi 3.ye hamileyim cok sukur ama 3-4gun oncesine kadar migde bulantilarim falan vardi ama gecti ve bi sorun mu var acaba die dusunmeden edemiyorum sizinde 8 haftadayken migde bulantilariniz gecmismiydi
Pnar58 Gzdsrm benim.hala devam ediyor 12 haftalık olduk bitmedi miğde bulantısı 🤦🏻♀️ üzülmeyin ama arada kesiliyor iştah geliyor sonra bidaha stres yapmayın sorun aramayın inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🤱🏻
Mrymmm__ Gzdsrm canim Benim 8 haftaya kadar hic migde bulantim yoktu sonra basladi 10 hafta daha olmadan kesildi bende korktum birsey oldumu diye ama sonra tekrar basladi tekrar kesildi doktoruma sordum normal dedimisdi..
Gzdsrm Bsrlmnemr canim direk kan sulandiriciya basladik tansiyonum yuksekti biraz alfamet verdi doktor bide ogrenir ogrenmez prunoldu sanirim adindan emin degilim bi tane igne vuruldum kafamiz rahat olsun dedi doktor
Gezmis Benimde 2 düşük 3 gebeliğim hiç mide bulantım olmadı düşük riski için kullandığım ilaçlar var mı
Gzdsrm Gezmis ben sadece ilk basta tutunsun die igne yaptirmistim kafamiz rahat olsun dedi doktor bide kan sulandirici kullaniyorum
Beyza2697 Benim çok oluyordu canım tiksinme geliyordu hatta herşeyden ama ara ara geçer endişe etme ben kaybettim tabi 8 haftalıkken sağlıklı gebelik değildi benim 😢 Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin 🤲🏻
Gzdsrm Beyza2697 amin canim insallah en kisa zamanda sende saglikli bi gebelik gecirirsin oluyo iste elimizden bisey gelmiyo herseyin hayirlisi
Mila4 Gzdsrm benim kızımda öyle oldu,Dr gittim Dr güldü ne güzel işte sansı kesime dahil oldun dedi.bende kokmustum bir anda bütün belirtiler 8.ci haftada kaybolunca,dr git baksın için rahat eder..
Bsrlmnemr Gzdsrm kan sulandırıcı korkuyorsan bişi olmaz bence.. Ben de de bir kayıp var bu hamilelikte iğne oluyorum sen içinin rahat etmesi için bi doktora git streste senin haftalarında kötü
Mila4 Gzdsrm yok korkma benim bıcak gibi kesilmişti belirtiler ve bulantılarım. bende sok olmustum cünkü komada yatıyordum.Allah bebegini bagıslasın insallah kucağına alırsın.. 🤲💗
Gezmis Gzdsrm bende düşük önleyici iğne yi 3 günde 1 kullanıyorum hala Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum sağlıkla gelsinler inşallah ❤️🙏🏻
Gzdsrm urazaslan uyku gogus hassasiyeti falan cok sukur onlar var bendede tek degilmisim en azindan umarim saglikla gelirler
Hatice_oktay urazaslan bende 7+4üm. Tüm belirtilerim bi anda yok oldu gitti. Ama kalp atışını duyamadık hiç. Pazartesi günü ultrasondan bakıcak yine doktor ama pek ihtimali yok sanırım kürtaj olucam😒 siz duydunuz mu kalp atışını
Hll3840mhmt Gzdsrm bazen tavan yapıyor bazen hiç olmuyor merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bnde çok tedirgin olurdum