Mehdisram deletedmom43 kısasın geldi ilk baş pamukla bastırdım bakalım şimdilik uyuyabilen bidaha aprırsa öyle yaparım ☺😂
Cisemk Mehdisram yalnız iltihap varsa doğum öncesi o daha zararlı. Niye tedavi etmemişler anlamadım ben kanal tedavisi yaptırdım
Mehdisram Cisemk röntgene giremediğim için ozmaan 7 aylıktım dayan sesi doktor şükür geçti ama okursa tekrar gideceğim mecbur çekilmiyor ya
Bayza Mehdisram canım ben cok cektim herşeyi denedim hiç fayda etmedi direk cozumu biraz kokulu oluyo ama bi tane sarımsağı ortadan kes be ikisinide ağrıyan dişie koy kesiyo ağrını
Mehdisram Bayza valla koku ama ilaç resmen eşim umrumda değildi dişime koydum rahatlattı uyuyakalmışım zaten direk eşimi hiç umursamadım öyle yattım mecbur 😂😂 iyi geldi ama iyiki sormuşum sizlere ❤❤🙏🙏☺☺ Çok teşekkürler
Alyamelekeren Mehdisram canım yok son zamanların zaten Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyo demişti doktorum minik için çekeceksin artık biraz rabbim şifasını versin
Mehdisram Alyamelekeren evet canım inşallah az kaldı sağlıklı olsunda çekerim mecbur şimdi daha iyiyim ama şükür 🙏☺😇 teşekkür ederim 😊