Mehdisram Sabahtan beri yatamıyorum arkadaşlar Ağrı’dan doktor bişey yapmayız demişti tuzlu Gargara yapıyorum geri yine oluyor acil bi yöntem var mı ya hemen geçiren 2 gündür geçmek bilmedi ağrı kesici yuttum olmadı başka yöntem bilen ?
Alyamelekeren Mehdisram canım aynısı bendim sen kaç haftalık hamilesin ben 24 haftalıkken gidip geçici dolgu yaptirdim doktorum da zaten 30. Haftadan önce yaptır dedi
Cisemk Mehdisram yalnız iltihap varsa doğum öncesi o daha zararlı. Niye tedavi etmemişler anlamadım ben kanal tedavisi yaptırdım
deletedmom43 Mehdisram Ağrısını keser. Şimdi yağ yoksa hemen 1 diş sarımsak rendele, pamuğun üstüne koy, dişine bas. Dindirir acısını. Karanfil yağını yarın alırsın
Mehdisram Yineböyşe ağrıdığında gitmiştim dolgumun olduğu yer hatta ağrıyor genel olarak bişey yapamam dedi dayanabilmem gerek dayanışmicak derece olursa gel istisna yaparız dedi bilmiyorum artık yine yaşıyorum şuan hemde daha şiddetli öncekinden 😪
deletedmom43 Mehdisram Yıllardır diş eziyeti çekince iyi bilirim. Karanfil bulamadığımda kurtarıcım sarımsak olur 🙂
Mehdisram deletedmom43 biraz rahatlattı canım ya sağol uykuya dalarım inşalalh yarına Allah Kerim 🤗🙏teşekkür ederim
Yigitcan Zeytin cekirdegide koyabilrsn biraz uzun süre koy çekirdeği ağrıyan yere oda geciriyo inşallah faydası olur
Mehdisram Yigitcan sarımsak faydalı oldu biraz bakalım onuda denerim inşallah geçer tamamen geceyi atlattiyimde yarına Allah büyük bakalım halledicem 😇🙏☺
deletedmom43 Mehdisram Çok sevindim canım🙏🏽 İstersen dişinin üzerine koy yat, birrrrr güzel uyursun 🙂
Mehdisram deletedmom43 kısasın geldi ilk baş pamukla bastırdım bakalım şimdilik uyuyabilen bidaha aprırsa öyle yaparım ☺😂
Mehdisram Alyamelekeren ya benim doktor çok kötü olmadığın sürece ağrı kesici tuzlu gargara ile geçirmeye çalış dedi çok kötü olursan gel dedi önceki olduğumdan baya zaman geçti işte son 2 gündür ağrıyor baya gitmicem bakalım idare ediyorum şimdi 34+4 üz az kaldı bakalım çok kötü olursa arrık giderim büyük ihtimal başka yöntemler iyi geldi ama sarımsak 😅
Alyamelekeren Mehdisram canım yok son zamanların zaten Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyo demişti doktorum minik için çekeceksin artık biraz rabbim şifasını versin