Selam kızlar.. Nereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum.. Hamilelik uzun, çok güzel ama bir o kadar da zor bir yolculuk.. Benim kızım 9 ayı beklemeden 27. Haftasında geldi.. Erken doğum riskim yüksekti zaten ama tabi biz bu kadar erken beklemiyorduk.. Sabaha karşı 5 te geldi suyum apar topar gittik hastahaneye Normal doğum yapmamın bebek için daha iyi olacağını söyledi doktorum gece 1.30 da doğum yaptım yani tam 20 saat sancı çektim Çok zordu Gerçekten çok zor.. bebeğim küçük olduğu için ayağa kaldırmadılar 20 saat yatakta nst ye bağlı bel ağrısından ölecek gibi yattım o kadar ağrım vardı ki bacaklarım titriyordu ve doğuma girdim 950 gram doğdu minik Duru’m o kadar minikti ki doğdu ağlamaya çalıştı kısık bi ses geldi o kadar çıkıyordu miniğimin sesi.. hemen yoğun bakım ünitesine götürdüler.. Sabahına hastahaneden çıktık o kadar kötü bir hiski bu birgün önce karnımda olan bebeğim ne artık karnımda nede yanımda.. benimle doğum yapan bütün annelerin odalarından gelen bebek sesleri.. 22 gün oldu şükürler olsun solunum cihazına bağlı değil ama biraz enfeksiyon kapmış ilaca başladılar Minik vücudunu her delişleri benim ciğerime saplanıyo.. Allahım kimseye yaşatmasın.. Allah herkese hayırlı ve gününde doğumlar nasip etsin.. Hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın.. Dualarınıza ihtiyacı var minik meleğimin.. Lütfen ona dua edin.. Benim dualarım hep sizinle..