Bilgisi olan varmi canlar
Devlette kaçıncı haftaya kadar bebek gelmezse sezeryana alınıyor
Ben de burda beklıyım :)
Deletedmom417 Kuzenimin 42.haftaya kadar gelmemişti yine de sezeryan yapılmadı. Suni sancıyla doğumu yaptırdılar. Acil durum olmadıkça sezeryan yapilmiyo devlette😊
esraskrdn yuh ya😠bu nasil birseydir 42ye kadar beklemek 😕bende seviniyordum 38 e kadargelmezse sezeryan olurum diye😭
Princessmother bekle bekle ama yapmiyorlarmis😭
Normal dogum beklıyordm 40. Haftamda kontrole gttm agrimsizi ykdu bebegımn kilosu fazla cıkdı ultrasonda alttn muyane yapdı doguramassn dip o gun sezeryana alınmısdm
Deletedmom417 hayırlısı olsun hakkımızda benım de 37.haftam basladı yeni .42lere kadar gozum almıyor ama gelmiyorsa yapcak bir sey yok bolca dua edelım 🤲
Deletedmom417 ben normal istediğim için özelde 41.0 a kadar bekledik.sonra suni ile başlattık doğumu. Herşey normal ise devlette de böyle.hatta keşke benim doktorum 1 hafta daha bekleseydi diyorum.
Nurseymanur hadi ya yani sezeryan icin en az 40.haftayi bekliyor Doktorlar işlerine gelince aliyorlar😕
Degisken öylemi 🤗 bede normal istiyirum ama korkuyorum sezeryan mı olsam diyorum aman aklim cok karışık
Princessmother aynen kolay olsun dogumlarimiz normalmi istiyorsun
Deletedmom417 evet normal istiyorum Allah izin verirse insallah onemlı degıl nasıl oldugu sonradan zorunlu sezeryana da dönebilir. Onemlı olan bebeğe odaklanmak 👍
Deletedmom417 Eğer sezeryan için önemli bir gerekçe yoksa böyle durum 🤷inşallah sizinki saglikli olacağı zaman gelsin stres yapmayın😊
Deletedmom417 istek üzerine sezeryan yapılıyor ama durumu doktorunla konuşup 38 haftana yada ondan sonrasına sezeryan günü alabilirsin