Zisanmery Esracim01 bende 12 haftalıgım biticek dendi her akşam kusuyorum ilaç içiyorum ilacıda çıkartıyorum ne zmana biticek hiç bilmiyorum ama artık katlanması zor geliyor 3 aydır her gün bunu yaşamak insnaı ciddi yıpratıyor
Esracim01 Zisanmery 16.haftadan selam olsun. Sanırım bitiyor canım yani bin şükür 2 gündür pek bulantım yok gibi. Kusmadım da. Sadece tiksinti hissim koku hassasiyetim hala var. Işık görünüyor 🙈
Esracim01 mom101 çünkü insan Allah muhafaza usanıyor 🤦♀️ İnşallah tezz zamanda kurtuluruz canım benim
Zisanmery Esracim01 inşallah bend ebekliyorum 3.aydna sonra biticek dendi ama hala aynıyım inşallah geçer
Esracim01 nazirella Canımmm ışık göründü galiba . Aynıyım ve 16.haftamdayım. Bu hafta sanki biraz biraz geçti bulantım. Kusmadım 2 gündür. Koku hassasiyetim aynı bende dışarda yemek asla yiyemiyorum ve et kokusuna dayanamıyorum o devam ☹️
nazirella Esracim01 benimde 2 gündür bir değişiklik var kusmuyorum canım . Ama koku hassasiyeti ve iştahsızlık devam yiyebildiğim tek şey bol ekşili patates salatası bunada şükür tabi 🙏🏻 İlerleyen haftalarda dahada rahatlarız inş .
Edsn 15-16.haftalarda geçiyor sonra 33-34′te mide yanmasıyla birlikte bulantılar tekrar başlıyor ,ilk trimesterda olduğu kadar değil tabii ama durum böyle☺️
Oykumurathan Esracim01 Esracim01 24 haftalık hamileyim ve hala mide bulantım şiddetli bir şekilde devam ediyor hatta bazen serum almadan düzelemiyorum :(
Semrafiratgokbudak Esracim01 canım benim beden 14haftaligim 2trimestere yaklaşırken azalmıştı bulantim şükürler olsun 3 4 gündür bulantı diye bişey kalmamıştı amaa bugün o vitamin ilacını içtim ne var. Ne yok gitti bu ilacı icmesek olmazmi yasa ilaç icmeyince çok rahatım amaa içince yine kuruyorum ☺️😐
Tgbab Esracim01 7. Haftamda başladı hergün 3 kez kustum hemde hep dolu mideyi. Çok kötüydü. Resmen aç geçirdim o günleri. 14. Haftama girdiğinde azaldığını hissettim ve sonra tamamen kesildi . Birazcık sabır 🙏
Esra14 Esracim01 Mrb 23 haftalik olduk biz.20 haftalikken kusmam ve mide bulantilarim hız kesmden devamedyordu.cok asiri kusmadan 3 gun hastaneden yatiş verip tedavi gordum vitamin kaybetmisim.sonrasinda prilam dr ilacı klllanmaya basladim cok sukur gecti.sabah 2 aksam 2 aliyorum.bigun bile icmesem su bile midemi bulandiriyor sanirim son günlere kadar kullanicam😏
Ozgsgr Esracim01 benim 17.haftada flan anca bitti şimdi sadece çok uzun süre aç kalirsam kusuyorum onun dışında çok şükür gecti