mom101 Esracim01 şimdi et yiyemiyorum hamileliğimin başından bu yana et tavuk yemeklerine hasretim 6-7 aydan sonrada ağırlaşmalar başlıyor tüm kemikler ağrıyor ama düşünen zamanki sonunda sağ-salim bebeğimi kucağıma almak var sabr ediyorum☺️
Superisiiiii Esracim01 emin ol daha iyi emin ol miden yanmalarının acısı çok kötü en azından miden bulanıyo kusuyosun bunda herşeyde yaramıyo mideye
Esracim01 Superisiiiii Ay Allahım tez elden şu gebelik sorunları bitse hepimizin 🤲🏻 Korkuyorum doğurunca da kusup birseyler yiyemeyeceğiz hep böyle kalacağız diye 😢
Esracim01 dorukhan_nehirada_moms Oyy canım inşallah biran evvel gelir geçer ve hiç yaşamamış gibi olursun inşallah ☹️
Esracim01 Fulya1993 Az önce içtim bende canım. Şu saat oldu uyuyamadım. Bulanıyor çıkmıyor da araftayım. Dua ediyorum tüüüm gebelikler sorunsuz bal gibi geçip gitse keşke 🧡
mom101 Esracim01 aynı senon gibiyim yaa🤦🏻♀️ 7 ayımı doldurdum kusma bulantı düşmedi yakamdan birde hazmsızlık var onun için insan kusmak istemiyor 🤦🏻♀️
Esracim01 mom101 Hazımsızlığım için ilaç istedim canım. Onlar suyu azaltıyor dedi benim suyum sınırda vermedi 😔 maden suyunun sodyumu düşük olanı iç dedi. Düşük sodyumlu olursa 2 adet içebilirsiniz dedi Sarıkız markasını önerdi içeriğine bak diğerlerinin dedi. Tansiyonu yükseltmesin diye. Mideyi de hazmettirir dedi. Gün içinde onu içince biraz rahatlıyorum.
Esracim01 Superisiiiii Kilo almak istiyorum yaaa hatta diğer aya en az 1 kilo al dedi 🙈 bu kadar şey yaşarken nasıl alırım bilmiyorum 😂
Esracim01 Fulya1993 Canım hassas midede olurmuş dr öyle dedi. Her yolu deniyorum. Patates makarna ağırlıklı beslenmeye başladım 2 gündür. 2 gündür bunlar kusturmadı çok şükür. Ara öğünlerde de meyve yersem azar azar benden iyisi yok 🤪Belki kilo alımına da yardımcı olur.
Fulya1993 Esracim01 sürekli eriği tuza banıp yedim o sıra kesiyordu kusmami en azından tavsiye ederim bir de ayran
Ekin_arell Esracim01 prilam dr verdi doktorum başta çok iyi geldi şu an ilaç etkisini kaybediyor kafamı bile kaldıramıyorum
Esracim01 Ekin_arell Canım daha ağır ilaçlar varmış ama hekimine sor istersen. Bak bugün de şunu keşfettim. Ekşi elma iyi geliyor. Bir iki dilim yemeye çalış. Birde mümkünse birkaç yudum da olsa maden suyu. Çok aç kalıyorsan kusmadan ötürü patates ve makarna. Çözümü birkaç gündür böyle buldum az daha rahatım
Esracim01 Fulya1993 Ovv bu hiç aklıma gelmemişti. Bende Ekşi elmayı deniyordum faydası oldu yalan yok ama tuzlu limon da yedim o midemi ağrıttı galiba asitli olduğu için
Ekin_arell Esracim01 ahhh canım soylediklerini faylasiyla yaptim annem ordudan eksi elma gönderdi bir bilsen neler yaptim maden suyu yemekten hemen snra iciyorm hemen yemek gitsin ki kusmayayim diye iyi gelior biraz ama kotuyum yine
N8M2702 Valla hiç geçmiyor arkadaş 🤷🏻♀️🥴🤣 7 haftadan 18 haftaya kadar 6 kilo verdim, Sonra prilam kullanmaya başladım günde 5 6 defa olan istifra en azından sadece sabahlari oluyor 🤦🏻♀️ şuan 29+5 oldum hala devam 🙄 sanırım doğumda kısma ile olucak 😬
mom101 N8M2702 hamilelikte insan o kadar zorluklar çekiyorki🤦🏻♀️ Ben şimdi sanıyorumki miğde yanmam kusmam sırtüstü yatamamam nefes darlığım kaşıntım felan doğumdan sonra geçmeyecek o kadar zor geliyor artık bana kusma bulantılardakı 7 ayımı bitirdim yakamdan bir düşmediler gitti🤦🏻♀️😢
Fulya1993 N8M2702 bu mevsimde bulabilir misin bilmem ama bana en iyi gelen ayvayı limonlayip yemekti onu da ekleyim. Birde prilam diye bir ilaç var 26 haftaligim hala içiyorum gece yatmadan 2 tane icmesem günüm berbat geçiyor
Esracim01 mom101 çünkü insan Allah muhafaza usanıyor 🤦♀️ İnşallah tezz zamanda kurtuluruz canım benim
nazirella İnsan tek ben mi böyleyim diye düşünüyor ama yalnız değilmişim allah hepimizin yardımcısı olsun 15. Haftama girdim bendede aynı durumlar hala yemek yiyemiyorum burnuma koku gelmesin diye dısarı bile cıkamıyorum . İnş. Yakın zamanda geçer hamileliğimin tadını cıkarmak istiyorum artık
Esracim01 nazirella Canımmm ışık göründü galiba . Aynıyım ve 16.haftamdayım. Bu hafta sanki biraz biraz geçti bulantım. Kusmadım 2 gündür. Koku hassasiyetim aynı bende dışarda yemek asla yiyemiyorum ve et kokusuna dayanamıyorum o devam ☹️