Akfirat Emine_68 34.haftamdayım dün doktorum kontrolde nişan su gelirse haber ver dedi.sende doktoruna söyle.gel derse gidersin.
Ceco123 Emine_68 verebilirler kendi sancin olmazsa git kontrole acilman varmı diye baktır ben gittiğimde sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı eğer evde beklersem sıkıntı olurmu diye sor doktor söyler zaten senin o anki durumuna göre
Melonunbebekleri Emine_68 benim akşam 7de nişanım gelmişti. Gündüz nst de sancım cıkmamasına ragmen. Gittigimde 4-5 cm acıklıgım vardı ve 2 saat sonra kızımı kucagıma aldım🙈
Anguvan Emine_68 bizim komsu söylemişti nişan geldikten 6 7 saat sonra sancısı gelmişti bence bekleyin
Emine_68 Anguvan bekledim canım yeni gidiyorum hastaneye galiba başladı doğum tam olarak anlayamıyorum ama gidince öğreneceğiz
Sevval34 Belinay_AliEge bende 38+5 aynıyız canim bende de hic bi belirti yok sadece arada belim ağrıyor 🙊
Emine_68 dilannakb yok canım sadece nişan geldi gittim doktora çatı muayenesi yaptı nstye baktı ne sancım çıktı ne açılmam var bekliyoruz bakalım 🤷♀️
yabansena Nadiscim nişan leke değildir ki uzun bi akıntıdır çamaşırda genelde olmuyo yapışkan bişi çektikçe geliyo kırmızı uzun bi akıntı olarak düşün. Tuvaletini yaparken eline gelir zaten çektikçe uzar gibi bişi.