Emine_68 Kızlaaar nişanım geldi sanırım nişan,🙄 değişik Bi leke anlamadım da ama sancım yok suyum da gelmedi henüz bekleyim mi yoksa hastaneye gideyim mi gitsem suni sancıyla başlatırlar doğumu kendi sancımla doğum yapmak istiyordum
mlsmrtgl Emine_68 gitmenize gerek yok şimdilik . Nişandan hemen sonra doğum olmayabiliyor . Doktorunuza haber verin ama ne olur ne olmaz .
Prensesim2018 Emine_68 cnm nisan geldikten sonra hemen dogum olmayabilir benim nisandan 3 gun so ra dogum oldu acele etme
Nadiscim Emine_68 ya ben genelde siyah renk iç çamaşır giyiniyorumda nişanım gelse belli olur mu yoksa açık renk mi giymeye başlayım
Ceco123 Emine_68 bekle bence erkenden hastaneye gitme kötü bı durum olmadıkça ben ilk hamileligin cahilligiyle gittim bu doğumumda geç gitcem bu sefer hastaneye
yabansena Prensesim2018 bnm nişanım geldikten 2 saat sonra doğumum oldu. Kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
Prensesim2018 Emine_68 yok cnm bende oyle oldu ondan dedim telas yapma ama yakin dogum ya ne guzell allahil benimde biran once gecsin dogurayim 🙏🏻
gzmdnz35 Nadiscim bende hep siyah giyiyordum anlamam diye açık renge geçtim 😂 ne olur ne olmaz peçete ile baksam da yine de insan bi merak ediyor acaba mı diye 37+5 im bu arada
yabansena Nadiscim nişan leke değildir ki uzun bi akıntıdır çamaşırda genelde olmuyo yapışkan bişi çektikçe geliyo kırmızı uzun bi akıntı olarak düşün. Tuvaletini yaparken eline gelir zaten çektikçe uzar gibi bişi.
Nadiscim gzmdnz35 aynen bende 37+2yimde acaba belli olur mu olmaz mı diye şey ediyorum . Normalde akıntım oluyor biraz o belli oluyorda nişanı bilemedim☺️
Damla1995 Bende 37+3 bendede artik bisiler olsun ya 😩sancim olsun suyum gelsin işanim gelsin ne blm 🤨
Emine_68 Damla1995 benim 39 da geldi canım daha sancım filan da yok sadece nişan bakalım kaç gün sonra gelecek
Sevval34 Belinay_AliEge bende 38+5 aynıyız canim bende de hic bi belirti yok sadece arada belim ağrıyor 🙊
Emine_68 Ceco123 Bi sıkıntı yok çok şükür ama eşim ısrar ediyor gidelim diye suni sancı dan korkuyorum gitsem verirler diye
Damla1995 Emine_68 denk geldigim kadariyla nisan geldigi zmn bi kac gun snra dogum oluo genelde.hemen digum olmuomus ama sizibkide yakin az kalmis bi kac gune kucaginda allhn iznyle 😊🙏
Ceco123 Emine_68 verebilirler kendi sancin olmazsa git kontrole acilman varmı diye baktır ben gittiğimde sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı eğer evde beklersem sıkıntı olurmu diye sor doktor söyler zaten senin o anki durumuna göre