CerenNisaSecilmis Remziye02 aynı sorun bende var geçen hafta 1 gece hastanede yattım bunun için enfeksyon rahim boyumu iyice kısaltmış bebeğimi şuan dikiş tutuyor hemen antibiyotiğe başlandı ( enfexia) kullandım 3-4 gün oldu biteli günde 6 litre su içiyorum tuvaletimi yutmuyorum ama biraz önce tuvaltten sonra tekrar yanmam başladı
Narminnn93 Yemek sodasini kaynar suya karistirin. Sabah aksam Yikanin. Bide papatya demleyip suyuyla yikanin gunde 2-3 kez. Cok faydasi oldu bana💖
Tuba59 Enfeksiyon için doktorum Azosilin verdi çok çok iyi geldi bir doktorunuza danışın derim arkadaslar kaşıntı yanma içinde travazol krem verdi onu kullanırım hep geciririr..
Kubra80 Remziye02 neler çekiyırum o enfeksiyondan haftada bir kesen fitil kullandım 34 haftalık oldum son 3 haftadır fln azaldı o kdr ilaç içtm aylarca geçmedi bebeğe geçer diye korktm
Beyzoli Remziye02 soğuk sıkım kızılcık özü sulandır iç meyve suyu gibi bi daha antibiyotik içmene gerek kalmaz Allah’ın izniyle canım ve çooook çok sayısız faydası var bi kere enfeksiyon oldum 15. Haftamda sonradan kullanmaya başladım 4-5 güne doğumum var daha enfeksiyon yaşamadım ( sirke yazan olmuş ama miden kaldırmaya bilir bu o kadar lezzetliki doğumdan sonra süt olsun diye içicem)
Remziye02 Beyzoli aldim canim doktor. Icme dedi pek onemiyorum falan ama ben gene arada iciyom ne zarari olabilirki
Edsn Remziye02 benim de aynı canım 12.haftada öğrendim enfeksiyon üremesi var diye su içtim,antibiyotikler falan şu an 33.haftadayım geçmiyor 🙄
Remziye02 Edsn evt yaa bebege zarar vermesinde inan cekerim bu sikintiyi ama hep ona zarar verir erken dogum olur die korkuyorum
Beyzoli Remziye02 Allah Allah benim doktorumda aferin sana ilaç içmenden iyidir kuzum iç dedi günlük değil ama 3-4 günde bi içiyorum
Papatyam06 Remziye02 bol su için, iç çmasarınızı hergün değiştirin, mümkünse tuvaleti sadece siz kullanın WC ayırın ,eğer hala üreme varsa tekrar antibiyotik yazacaktır doktorunuz geçmiş olsun ☺️
Remziye02 Beyzoli bende ole yapıyorum zaten ne zararı olabılırkı dogal sonucta umarım hepımıze sıfa olur❤️🙏🏻
Remziye02 Selma38bol su ıcıyorum solekı cok ıctıgımde tuvaletten cıkamıyorum yanı tam cıkıyorum yenıden gıdıyorum ve yapıyorum bole 3 5 defa gıdıyorum sonra ustune su ıcmesem 1 saat gelmıyor gunduz kalktıgımda sıkıntı yok ogleden sonra baslıyor