Mervehasan Hazal93 hepsıne dıkkat edıyorjm canım tuzu yemıyorum uzun sure ayakta kalmıyorum buz koyuyorum ayaklarımı yuksekte tutuyorum uzandıgımda ama genede şiştim 🙄🙄😊
Mervehasan Avgul kesınlıkle haklısın canm onlarda zamanında hamıle kaldılar bız saygımızdan bıseh demıyoruz ama onlar moralımızı bozuyorlar
annecikk_ Mervehasan banada ortada hic bisey yokken birden yooo aslinda hic kiloda almamissin normalsin diyolar 😑 konusu bile yokken😂😂 Ama ben kendimi asiri sis hissediyorum Kilo konusu acildiginda herzaman hamile degiliz ya kocaman karnim olsun sisiyim diyorum millet daha bisey demeden. Boylelikle bisey demeyede laflari kalmiyor🤪
Srpmzcn Mervehasan 19 haftalik hamileyim bana da sürekli bu karninin haline ben dogurmaya gittigimde bile bu kadar karnim yoktu senin karnin cok buyuk. Bizim gelin dogurmak uzere bu kadar bile karni yok. Seni 9. Ayda cok merak ediyorum dunya gibi olursun kelimeleri beni delirtiyor. 62 kiloyla hamile kaldim 65 kiloyum oysaki
durununannesii Mervehasan valla canım ben 7 aylığım geçen bi tanıdık gördüm diyo ki bebeğin mi var yoksa o kadar küçük demek ki karnım anlamadı bile yok çok yemek yedim şiştim desem inanacak 😂 ve benimde çok fazla şişlerim var 25 haftadan beri herkes diyo bu kadar şişlik normal değil onları dinlesem evham yapıp düşünmekten kafayı yerim heralde
Zeyyno_ Mervehasan Amaaan boşver takma ben umursamıyorum kimseyi ne derlerse desinler bebişimde bende sağlıklı olduktan sonra millet ne demiş bi önemi yok 😌😒😒
Hazal93 @Mervehasan o zaman elinde olan bir şey değil zaten sıkma canını yani 😊 olacak o kadar da can taşıyoruz zorlukları elbette var ama kavuşunca hepsi bitecek 🥰
spaceship -aaa karnın hemen çıkmış, benim 5-6 aylıkken böyleydi, bebek kesin kız böyle buyurdu eltim 😄
spaceship Mervehasan ayy öyle mi diyorsun, inşallah ya. Babası kız istiyor 😏 cevabına tepkisiz kaldı ama olsun severim eltimi canım benim kdlsjsl 😂
spaceship Mervehasan bi de ben zayıfım ya ondan erken çıktı karnım demiş olabilirim 🙄 ben de az fena değilim beni gidi beni 😁😁
Zehra1109 Mervehasan bu laf yüzünden ağladığımı bilirim insan biraz düşünceli olmalı hamilelik psikolojisi çok farklı yani ama insanlar anlayışsız garip 🙄
Mom092 Mervehasan o yuzden napiyoruuzz gereksiz insanların gereksiz laflarını takmiyoruuzzz 🥰 ben gidip biraz recel ekmek yiyeyim canim istedi hshshahhs
Mavibulut_ Mervehasan benimde karnım küçük olduğu için bebeğimi sağlıksız zannediyorlar ve bana sürekli öneride bulunuyorlar şunu bunu ye diye cahiller valla