Ben 50 kilo ile hamile kaldım, 21. Haftaya kadar hiç kilo almadım ee tabi bebeğin suyun plesantanın göğüslerin vs ağırlığı artmıştı nede kilom aynıydı demekki ben kilo vermişim bebekten alınca aynı gibi görünmüş. Son 4 haftadır 6 kilo birden aldım. Hep çok zayıf bi insandım hiç kilo alamazdım şimdi bu kadar hızlı kilo aldım şok oldum. Doktorum kilo kontrolü hiçbir hastama yapmadım şu kadar kilo almalısın diye birşey yok dedi. Sonuç olarak bebeğim 2 hafta önden gidiyor babasına benziyor kemikleri iri dedi doktor, ama toplumda gelişimi önden giden bebek iyidir süperdir algısı var, aslında çok yanlış. Bebeğim vücuduma rahimimin gelişimine göre ilerden gittiği için rahimi geriyor ve kasılmalarım başladı. Erken doğum riski yani. Bizde gelişimini normalleştirmeye çalışıyoruz. Yanisi sen hiç düşünme zayıfda olsan benek vücudundaki depoları kullanıyor sen kendini beslemeye bak. Benek her şekilde beslenir. Kısaca ben çok zayıftım ama bebeğimin gelişimi fazla önden gitti ve başıma bu sorunlar çıktı. Takma kafana sadece dikkat et beslenmene 🙂