Merveninmiskokulusu Kızlar doğumuma çok az kaldı havalar da çok sıcak bebek sıcaktan çok etkilenmesin diye klimalı oda da yatıp kaldırayım diyorum ilk 1 ay sonra serinliyor zaten siz nasıl yapacaksınız bu durumu kafam çok karışık 🤔🌸
07elf Merveninmiskokulusu benim doğumum nasipse aralıkta. Antalyada yaşıyorum klima ile ısınıp soğutuyoruz evi. Doktor bi termometre almamı söylemişti nem ve dereceyi ölçüyor. Ona göre sıcaklığı ayarlarsan sıkıntı olmaz demişti. Sizde doktorunuza yine de bir sorun sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Arinna Merveninmiskokulusu Direkt aynı odada zararlı dedi doktorumuz canım. Yan odada açın kapılar açık dursun dolaylı yoldan gitsin dedi.
Deletedmom306 Merveninmiskokulusu çocuğu karşısında yatırmadığın sürece problem olmuyor. Önemli olan 26 -27 derece ve cam kapı açık olacak şekilde kullanman. Bebeğin üzerini de o sıcaklığa göre giydirmen gerekiyor . Ben 3 aydın kullanıyorum doktorum bize bu şekilde önerdi .çok şükür bir problem olmadı . Konum olarak havası kuru bir yerdeyseniz buhar makinası + xlear burun damlası kullanman gerekiyor
Narin Merveninmiskokulusu Klimanın olduğu odada uyutmanıza gerek yok, 24 derecede sabit tutun evin tüm kapılarını kapalı tutup sadece bebeğinizin odasını açık tutun çok güzel serinlik geliyor hem de direkt etki etmiyor.
Tgbkzn Doktorlar 25 derece ve üstü klimanın çalışmasını uygun buluyorlar bebeği karşısında yatırma ve kapıların açık olsun hiç bişi olmaz ☺️
Merveninmiskokulusu Tgbkzn Karşısında değil de ona değmeyecek şekilde ayarlayayım diyorum yerini bende o zaman sıkıntı olmaz herhalde 🙅🏻♀️
Merveninmiskokulusu 07elf Bende izmirdeyim canım bizde klimayla soğutuyoruz evi yoksa durulmuyor nefes alınmıyor ki sıcakta bebişlerde çok etkileniyor uyumuyorlarmış bende termometre alayım en mantıklısı👍
Merveninmiskokulusu Arinna Soğutmaz ki canım o zaman 😒bende öyle düşündüm ama birde inverterler biliyosunuz durup dinlenip çalışıyor 7/24 çalışırsa dinlenmeden buzlanma yapıyormuş
Tgbkzn Merveninmiskokulusu olmaz olmaz canım merak etme içerinin nemini derecesini sürekli kontrol et sadece bide arada havalandır yeterli yatırabilirsin ☺️😘
Arinna Merveninmiskokulusu Biz bebeğe göre aldık klima mesela boschtan yeni çıkan bir modeli. Adam bile takarken dedi. Sakın direkt aynı odada tutmayın. Yok filtreli yok özellikli hikaye hepsi dedi. Bebek olduğunu öğrendim değişir her şey gerçekler bunlar dedi canım. Biz çocuğu İzmir e Prof a götürüyoruz o da aynı şeyi dedi. Ne olursa olsun aynı odada bronşit sebebi dedi. Serinletiyor gidiyor yan odayada. Inverter lı falan aldıysan. Terliyorlar hareket falan hırıltı yapıyor direkt.
Tgbkzn Merveninmiskokulusu ooo sende izmirli bende izmirliyim kız bu sıcaklarda biz bile pişiyoruz bebe napsın 😂
Merveninmiskokulusu Tgbkzn Evet ya birde lohusayken kışın bile ter atıyormuş anneler ben de çatlarım herhalde klima olmazsa 😂
Merveninmiskokulusu Arinna İnverterle canım ama 37/38 derece de etki etmiyor birde evim sabahtan akşama kadar güneş alıyor😏
Tgbkzn Merveninmiskokulusu lohusa ateşi çok duydum onu bende Allah yardımcımız olsun valla ben oturduğum yerde ter döküyorum o zaman napcaz bilmiyorum doğumun ne zaman nasipse 😂
Arinna Merveninmiskokulusu Benim de aynı. Bebeğe göre ayarlanıyor herşey. Sen bilirsin ben bebek için diyorum
Merveninmiskokulusu Tgbkzn Sürekli duşta olcaz anlaşılan 🤣30 Ağustos canım şimdi 37/5 teyiz bakalım ne zaman gelirse hanımefendi senin ne zaman yakın mı canım💕
Tgbkzn Merveninmiskokulusu duş daha kötü gir çık daha çok ateş basıyor valla ben buz alıyorum koynuma ayaklarımın altına 😂 bende 34 haftalığım bakalım gittiğimde doktorla konuşucam normal veya sezeryan için ona göre belirlicez artık 😂 senin az kalmış tecrübelerini paylaşırsın artık 😍@
Merveninmiskokulusu Tgbkzn Bende klimanın altındayım 😂Çatı muayenesi ve bebeğin gelişimiyle alakalı belli olur canım muhtemelen benim daha belli değil normal istiyoruz ama günü gelene kadar bebeğin kilosu ne olur bilemiyoruz😅
Tgbkzn Merveninmiskokulusu valla ben biraz kiloluyum bide bebişin kafası 1 hafta önde gidiyor eğer doktor muayene edip normal zor olur kesi atmamız gerekebilir felan derse direk sezeryan seçerim herhalde :)
Merveninmiskokulusu Tgbkzn Hangisi en güzel en hayırlısı ne ise o olsun canım sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🌸🥰