damla_1 Bütün kontrolümüz var geçen hafta keseyi görmüştük bu hafta inşallah kalp atılı duyulur çok heyecanlıyım bana göre 6+2 doktorum göre 6+4 oluyor bakalım artık hayırlısı😐
Anne18 damla_1 ayyy hadi bakalım inşallah duyarsın canım bende pazartesi gidicem nasipse kalp atışlarını duymaya 💕💕
Nasippp damla_1 ay hadi güzel haberler ile gel kuzum ya 🤩 bende perşembe günü gideceğim 7 haftalık oluyorum o zmn 🐾
damla_1 Anne18 sabah kahvaltı yaptım progeston ve coraspin içtiğim için ama öğlen 2 de doktorda olacam.farkediyor mu aç tok
Nasippp Anne18 kız açlık tokluk fark etmiyor DİE biliyorum 😂 biraz idrara sıkışık ol yeter bebiş daha iyi gözüküyormuş öyle ☺️
Mybabyizmir Anne18 tok git sakin aç gitmek gibi hata yapma. Bir de idrarın olmasın canım. Görünmüyor idrardan bebek duyulmuyor kalp atışı. Çok erken olduğu için alttan da bakabilirler
Anne18 Nasippp bana hep aç gel dıyorda alttan bakıyor o yüzden soruyorum bide kusmalarım da başladı doktorun yanında kusarım falan 😊😄😄😄😄😄😄🙈
Nasippp Anne18 alla alla hiç bilmiyorum 🤣 doktora söyle bulantın İÇİN versin prilam daha iyiymiş sanırım ☺️😂
Nasippp Anne18 ay kıyamam tabi zor canım allah kolaylık versin. Bende yok şükür🤲🏻😁 göğüs hassasiyetin falan var mı? benim aman aman yok hafif var öyle dokunulmayacak gibi değil normal 🧐
Anne18 Nasippp ilk zamanlar gögüslerim e dokunamıyordum şimdi çok şükür o hassasiyeti kalktı allahtan
Anne18 Milena02 ayy valla yatağımın başında tuzlu cubuk krakerim var kolonya var onlarla geçiştiriyorum
Mom092 damla_1 duyarsin insallaah canim icini ferah tut ☺️ Dunyanin en guzel hissi o kalp atisini duymak 😍