Lale- sagolun kızlar amin inşallah 🤲🤲
Yatışım yapıldı dua edin ne olur 🤲
Svcnvebebegi canım Allah yar ve yardımcın olsun sağsalim kucapına gelsin bebişin 🙏🥰
Svcnvebebegi kolay, hızlı bir doğum olur inş..
Allah yardımcın olsun inşllah bol bol ayetel kursi okumaya çalış ve inşirah süresi rabbim kolaylık versin 🤍🤲🏻
Robin amin insallah. Allah razı olsun canım
Svcnvebebegi allah yardımcın olsun. İnşllh tez vakitte sağlıklı bir Doğum olur.
Svcnvebebegi Allah yar ve yardımcın olsun insallah kolay olur dogumun. sende biz gün sayanlara dua et..🤲😘
Bende aynı durumdayım şuan bağıran bagirana çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum hiç rabbim yardimcimiz olsun
Svcnvebebegi rabbim bı avazda kurtarsın inşallah canım..bende yeni doğum yaptım hastanedeyim suni ile dogurttular 41 hafta olduk hiç zor deyil emin ol sadece bol bol çömelip kalk ve dua et kendine nefesini kontrol et
Aselyagmur insallah benim de kolay olur canım. Rabbim herkesi kurtarsın beni de 🤲🤲🤲
Fatos10 evet bağıran olunca insan çok etkileniyor. Allah yardımcımız olur ınsallah🤲🤲🤲
Mila4 rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Benim de inşallah 🤲🤲🤲
SerpilG amin ınsallah sagol canim🤲🤲🤲
Svcnvebebegi insallah su an öncelik senin canım, Allahın melekleri yanında olsun..💗
Mila4 amin canım. Allah razı olsun inşallah 🤲🤲
Svcnvebebegi Kurban olduğum Allah ım senin ve duaya muhtaç herkesin yardımcısı olsun. Hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🤲🏻 Sana ayetel kürsi okuyup gönderiyorum Allah ım sizi korusun 🙏🏻🙏🏻
Svcnvebebegi Allah yardimciniz olsunn insallah
Svcnvebebegi Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah 💕
Aloneanqel sagolun kızlar. Allah razı olsun inşallah. Suni sancı almama rağmen ne açılmam oldu. Ne de sancim. Bir de epilepsi nöbeti gecirdigim için hemen sezeryana aldılar. Kızım da bende iyiyiz şükür şimdilik
Svcnvebebegi allah yardımcın olaun bır avazda kurtarsın stres yapma ınslalah gecer bebegı kucagına aldınmı unutursun herseyı merak etme 😘