glsmmc Kiwi12 gelse dünyanın en mutlu insanı olacağım ben de ama bar diyorum 38i doldursun. Kızlar erken gelir diyorlardı hep bir baktım foruma kız erkek farketmiyor bu seneki bebekler hep geç geliyor annelerini bekletiyor 😂
glsmmc Kiwi12 gelse dünyanın en mutlu insanı olacağım ben de ama bar diyorum 38i doldursun. Kızlar erken gelir diyorlardı hep bir baktım foruma kız erkek farketmiyor bu seneki bebekler hep geç geliyor annelerini bekletiyor 😂
Eva41 glsmmc bende öyleydim ki hata geçen günlere kadar ama baktım yok cideen fazla abartıyorum ve giymeye fırsat olmadan büyüyorlar çok çabuk sonra insan pişman oluyor giydiremediğin için :)
glsmmc Eva41 muhtemelen kızım 4 aylıkken çalışmaya başlayacağım o yüzden hep küçük kıyafetleri çok almışım farketmeden, hevesimi alayım diye sanırım 😄 sonra annem ile kayınvalidem dönüşümlü bakacak onlar benim kadar giydirmez muhtemelen
glsmmc Kiwi12 bebişler sesimizi duyun da bugün biriniz gelin 😂 geçen gece eşim koltukta uyuyakalmış kaldırdım yerine yatsın diye, uyandı diyor ki ne oldu doğuruyor musun 😂 o bile artık her uyandırdığımda her seslendiğimde sanıyor ki suyum geldi😂😂
Kiwi12 glsmmc 🤣🤣🤣yok benim eşim çok rahat gelirse haber ver diyor. Ben olsam. Gorumcelerimle haber ver diyor hiç takmıyor🤣
Miniginannesiiii1111 glsmmc amiin 🙏🌹çok sağolun Allah razı olsun bende gebelik tansiyonu 15. Haftada çıktı 15. Haftadan beri tansiyon ilacı kullanıyorum şükür bugünumuze sağ salim hepimiz inşallah
glsmmc Kiwi12 ahahahha cidden rahatmış ya benimki de önceden rahattı da vakit yaklaştıkça o da bir panik oldu 😂
Kiwi12 glsmmc benim ki iyi ya ohhh miss🤣daha ne duruyorsun ne zaman dogurcan diye bekleyen bekleyen ama kimse stres deil bı ben 🤣nasıl cikcak bu derdindeyim nasıl nerde dogurcam 🤔
glsmmc Kiwi12 benim de en büyük korkum nasıl çıkacak bu çocuk 😂 Allah sabrını veriyor gerçi ama yine de bir tarafım dehşete düşmüş durumda doğum konusunda
Kiwi12 glsmmc bende ayni ilkonde çok zorluk çektim inşallah bu kolay olur ilkinde hastaneler çok cektirdi çocuk deilde adı hastane arıyorum doğum icin
dilekgi123 glsmmc ayni 180 lerden 40 nasi geldim anlamadim simdi kaldi 16 zaman durdu sanki dogmicak yada bir ay daha uzayacak gibi
glsmmc Kiwi12 ooo sizin 2.mi o zaman kolay doğum olur inşallah ben ilk sanmıştım 😊 hangi şehirdesiniz
Kiwi12 glsmmc normalde 3ama bir kaybim var bundan önce şuan sancılar için de kivraniyorum ama galiba yalancı sancı. İstanbul cnm