Arsu1661 asiltosumm35 heralde ondandır benim sürekli ağrıdığı için artık emin olamıyorum fıtık war belimde ben ona bağlıyorum bu kadar fazla ağrımasını ☺️ Doktorda ağrılar için normal demişti bana
asiltosumm35 Aynurr16 az az yavas yavas basladik canim annemler bi yandan ben bi yandan ama daha tam anlamiyla baslamadik
Minishh Aynurr16 benim ikinci çocuğum.oldugundan pek bişey almiycam sadece bikac bı eksik var oda cinsiyet farkliligindan😃
Arsu1661 Aynurr16 ben indirimleri kaçırmak istememiştim e bebekte çoğu takım 15 tlydi Ozaman başladım sonra hep indirimden dewam ettim 🥰
Arsu1661 Aynurr16 trendyol e ebebek hala indirim war faworilere ekle bildirimleri aç hiç takip etmene gerek kalmıyo direk bildirim geliyo 😅
zuleyka asiltosumm35 21. haftayız 1 buçuk aydır ciddi nefes darlığı çekiyorum. hiç nefes alamıyorum. burun spreyi aldım doktor çok sık kullanma dedi ama onu kullanmazsam uyuyamiyorum. benim de karnım çok gerilmeye başladı. kendine yer acıyor galiba kerata😁
asiltosumm35 zuleyka bencede yer aciyorlar kuzum 😅 ama nefes darligi yasamana uzuldum gercekten Allahim yardimcin olsun insallah 🙏
Sevmek3 asiltosumm35 merhaba sizinde 3. Gebelik sanırım benimde öyle. Benim bebe çok aşagıda sizinde öyle mi? Zor yürüyorum karnımı aşagıya çekiyor resmen
asiltosumm35 Sevmek3 yok canim benim ilk gebeliğim ama dun annemde simdi dik ama son zamanlar asagiya cekcek dedi insallah cekmez 🙏
Sevmek3 Melike145334benimde 3. Gebeliğim çok aşagıda hissediyorum, yürüyemiyorum çok zor ayakta duruyorum. Sizde öyle misiniz?
Melike145334 Sevmek3 evet çok aşağıda ılk ve ikinci gebelıklerım boyle değildı hafıf eğilsem bacaklarımda gıbı ama normalmiş 3 olunca kaslar iyice gevşıyormus
Sevmek3 Normalmiymiş. İşimi gücümü göremiyorum ya. Ne zmn yukarı çıkarki acaba? Resmen elim ile karnımı tutuyor yürüyorum 😂19 haftalık olduk
Bsrayby asiltosumm35 20+3 aynı şekil bende de oluyo sıvılar geliyo ama normalmiş hareketlerini hissediyormusun🤗
asiltosumm35 Rabiacengiz cok sukur canim benim 🙏 bende cok korkuyordum hamile kalmadan once nasil icinde haraket ediyor diyordum ama simdi haraket etsin diye dakikalarca bekliyorum
Rabiacengiz asiltosumm35 sende bebek hareket ettiğinde benim gbi kendinle dalga geçiyor musun . Ben tam uyuyacakken yada tam dinlenicekken gafil avlıyor şaşırıyorum çok
asiltosumm35 Rabiacengiz biz kac kere gece uyumadik sirf haraket ediyor veya sabah boyle uyur uykuluyken esimle haraket ediyor diye cin gibi aciyoruz gozlerimizi 🥰 artik bebislerin borusu otuyor 😃
yasen1 asiltosumm35 Bendede dis eti kanıyor bende icmiyorum canim demiri buyuzden degildir sanirim hamilelikte hassaslasiyormus dis etleri
asiltosumm35 yasen1 yani beni de belki iceyim diye korkuttular canim bilmiyorum ama icmezsen dişlerinle ilgili sorun yasarsin dediler simdi yasadim ya ona bagladim sanirim