Aynurr16 Minishh hayır daha girmedim şehir dışına cıkıcam doktorumda izinli 22. Haftada belki fiyatlar çok yüksek napıcam bilmiyorum 🤷🏼♀️
Aynurr16 Minishh bizim burda bitane araştırma var oda pandemi hastanesi ve çok kalabalık oraya girsem seneye anca çıkarım sıra bulmak çok zor 🥺
asiltosumm35 Arsu1661 canim bel agrilaei 2 gundue bende de var. Bebislerimiz buyudugu icin mi agriyor acaba
Arsu1661 asiltosumm35 heralde ondandır benim sürekli ağrıdığı için artık emin olamıyorum fıtık war belimde ben ona bağlıyorum bu kadar fazla ağrımasını ☺️ Doktorda ağrılar için normal demişti bana
asiltosumm35 62fatma yaa canim genel olarak hepimizde ayni belirtiler var gibi geldi. Sabah bende ayaklarimin uzerine basarken biraz zorlaniyorum
Minishh Aynurr16 burda bi üniversite hastanesi yapio bide araştırma üniversiteden sıra bulamadım araştırma verdi şükür 🤲
asiltosumm35 Melike145334 yaaa tabi 3. Oldugu icin bizden saha net ve daha bilincli hissediyorsundur canim 😍 ben haraketmi degilmi gazmi acaba diye diye bir hafta gecirmistim 😍
Sevmek3 asiltosumm35 merhaba sizinde 3. Gebelik sanırım benimde öyle. Benim bebe çok aşagıda sizinde öyle mi? Zor yürüyorum karnımı aşagıya çekiyor resmen
asiltosumm35 yasen1 canim demekki bu sikayetler gittikce artcak 🤷🏻♀️ Cunku benimde simdiden ayaklarimda sabahlari agri oluyor ilerde daha agricak 🤦🏻♀️
asiltosumm35 yasen1 evet canim bi sor. Bende demir ilacimi kullanmiyorum dislerimi fircalarken cok kananam oluyor ondan olabilir mi diye sorucam
yasen1 asiltosumm35 Bendede dis eti kanıyor bende icmiyorum canim demiri buyuzden degildir sanirim hamilelikte hassaslasiyormus dis etleri
asiltosumm35 A_ys6604 bende daha yuruyemiyorum canım havalar com sicak biraz daha serinlemesini bekliyorum sicak havada iyice nefessiz kaliyorum
Rabiacengiz asiltosumm35 bizde 20 haftalıgız ben baya baya hissediyorum yavrumu .. çok şükür rabbime ama bende göbüş yok o yüzden çatlakta yok dışardan kimse beni 5 aylık hamileymiş gbi görmüyor inanmıyorlar 🥰🥰🥰🤣
asiltosumm35 Rabiacengiz cok sukur canim benim 🙏 bende cok korkuyordum hamile kalmadan once nasil icinde haraket ediyor diyordum ama simdi haraket etsin diye dakikalarca bekliyorum