Kızlarrr yeniden merhaba. Salı günü yazmıştım en son 3,5cm açılmam var diye. Doktor bugüne yine çağırmıştı sabahtan gittik ooo 5cm açılman var harika dedi, nst de çok güzel çıkmış. Ama benim acı eşiğim yüksek olduğu için kasılmalarla gelen sancıları, ağrıları çok hissetmiyormuşum🤷🏻♀️ Çok ağrı hissetmiyorsun eviniz de yakın bugünlük yine seni eve gönderiyorum dedi doktor. Çok güzel ilerliyor açılman ben bu doğal sürecine müdahale etmek istemiyorum dedi. Akşam veya gece sancıların sıklaşırsa tabi ki gelirsiniz ama öyle bir şey olmazsa 6.30-7.00 gibi hastanede olun artık yatışını yaparız dedi. Hemşireler sana lavman yapar, nst takılır. Düzenli kontrollerini yaparız birkaç saatte bir dedi. Doğumun başladı aslında dedi. Yarın eve göndermem artık 5cm çok iyi neredeyse kafasına dokunucam dedi. Ama ben ağrıları çok hissetmediğim için anlamam diye korkuyorum. Sen kasılmalarını yani karın sertleşmelerini say yine kasılman oluyor senin onları düzgün takip edebiliyorsun düzenli olarak. sadece acısını çok fazla hissetmiyorsun dedi. Merak etme bebek başı daha da aşağıya inince vajinana sokacak sonuçta doğum için kafasını hissetmemen, anlamaman mümkün değil o baskı ve ağrıyı korkma dedi.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın🙈 Ama sancıları sıklaştıracak önerileriniz var mı? Bir de ne kadar sürer sizce sabaha dayanır mıyız🙈🤣