Hanifee1273 Valsss 38+5 im . 37 haftada 3200gr dı çatı muyanesi oldum 1cm açıklık var dedi . Bu kaç gündür de akıntım var beyaz sarı ama . Pek birşeyde yapmıyorum doğum için geleceği zamanı onlar biliyor zaten
Zynbss8765 Hanifee1273 kızlar bı sorum olucak sıze benım o kadarda akıntım olmadı hamılelıkde bıraz şımdı beyaz akıntım var bu doğum yaklaştığı ıçınmı boyle🙄
Zynbss8765 Valsss bende 37+2 hıç tık bıle yok ara sıra regl arısı gıbı agrı oluyo hemen geçıyo doktor kontrolüm bu hafta bakalım işde hayırlısı
Hanifee1273 Zynbss8765 ilk doğumum olacak bende bilmiyorum ki ama bu aralar arttı bende galiba doğum yakın demek
Valsss Sancim var galiba belim ve kasiklarima agri vuruyo adet sancisi🤧birwz daha beklicem gecmezse hastaneye gidicezz
Minnak20 Valsss bende 37+2 haftalığım yoğun sarımtırak akıntı adet ağrısı gibi kasık ağrım bel ağrım var ama ağrı çıkmıyor doktora gittim bebek büyüdüğü için ve aşağıya baskı yaptığı için ağrı oluyor dedi hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum birde 3 gündür göğüslerim doldu
Minnak20 Valsss inşallah hayırlısı ile doğum belirtisidir canım ben gece kaşık ağrısı ile uyandım sanki adet olmuşum heryer batmış gibi ama yoktu belki açılma oluyordur bilmiyorum
Minnak20 Valsss birde doktor bana birşeyler yedikten sonra bebek 2 saat hareket etmezse, kanama, su gelmesi ve dayanılmayacak ağrın olursa mutlaka gel dedi.
Valsss Minnak20 ayy aynen ya banada sik sik oluyo bu adet olmusum kalkip ped takicakmis gibi hissediyorum
Fatmaayd Valsss bende 37-4 teyim geçen salı gittim sancım yok doktor açılmaya bakmadı bu hafta belki bakar bende az az adet ağrısı gibi ama belden değil hiisediyorum bebek büyüdüğü için sanırım baskı yapıyor bende cok kilolu olmadan gelsin istiyorum 38 i geçerken
Valsss Fatmaayd aynen bende cok kilolu olmadan sezeryana donmeden gelsin istiyorum ama bakalim hayirlisi🥰
Merve-eee Serpil51 ne guzel kavusmussunuz bebisijize. Kız mi erkek miydi, ne kadar dogdu acaba? Ultrason olcumleriyle uyumlu muydu kilosu ? Ben de 40+0 oluyorum bu gece. Biraz iri bir bebek normalden korkmaya basladim da 🙄😊 bebis zorlanir mi diye ozellikle.