Betus344 Ebruelif72 genelde hissediyorum bazen karnımı sevıyorum yer değiştiriyor hep geçen kızımın eli karnımdayfı anne hareket etti dedi anlaşılıyor
Htc31 Bende 13+2 yim 2 li test yaptırdim güzel çıktı sonuç ölçümlerde iyi inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Ebruelif72 Betus344 aman kızında hissetmiş 😂😂hamilelik de en sevdiğim duygu bu hareketleri çok ayrı bir duygu ya
Betus344 Ebruelif72 ya evet onun hareketını duyunca başlıyorum ağlamaya duygusallıgım tutuyor kızımda anne aglama hemen doğsun diyo 💖
Ebruelif72 Betus344 benim kız da gidip gelip o kardeş diye seviyor öpüyor 😂 bakalım doğduk dan sonra neler olacak
Betus344 Ebruelif72 doğduktan sonra öyle olmuyor bırazcık 😂 benım bu üçüncü olduğundan az cok bılıyorum
Dgnyagli Haftama bugün itibariyle girdim, doktorum cinsiyetini göstermedi ama sende kaynana tipi var demişti😆 bugün detaylı genetik testi sonucuyla beraber cinsiyetide öğrendik 😍 çok şükür sağlıklı bir kızımız olucak ❤️ Rabbim herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Ebruelif72 Kbr10 ilk hamilelik de hareket leri nı pek anlayamıyor sun acaba hareket mi ediyir yoksa bağırsak lar dan filan mı geliyor diye düşünüyor insan şahsen ben de öyleydi
Begm Banada erkek dedi canım 20 şubat doğumun dedi erkek dedi büyük ulturason ile tam netleşir haftaya gel dedi haftaya gideceğim ama ben gördüm bacağını açtı ve pipisini gördüm tahmin ettim bakalım kısmet sağlıkla gelsin İnşaAllah cnm
Ebruelif72 Begm bende anlamadı ya ilk erkek dedi pipisi filan diye bana da bak öyle değilmi diyor e valla ben bısey anlamadım. Sonra evirdi çevirdi emin olamadı kordonlar filan var dedi. Bir daha ki sefere kaldı artık
Begm Ebruelif72 benimki açtı canım bacım arasını görünüyordu genede büyük ulturasona gir gel bakayım dedi erkek dedi